Vilken tråkig fredag kväll....

Tråkigt när jag ska upp kl 04.50 och upp och jobba. Jag vill också gå på fest! Skaffa aldrig ett jobb där du måste jobba helger. Tycker aldrig man kan gå på nåt kul. Andra är ju lediga helger och alla roliga partyn är ju oftast på helger. Jag vill verkligen inte gå och lägga mig snart. Sovit dåligt några nätter nu, så behöver egentligen ta igen all sömn inatt. Jobbar ju söndag också. Suck! Ja, jag ska försöka att inte fundera på vad alla ni gör för kul på era fester/i TV-soffan/på bio/på restaurang/...vad vet jag.....Hoppas iallafall ni alla får en toppenkväll med vadhelst ni tar er för...Vi ses imorgon♥

Tycker denna ballerina är så gudomligt söt, men för mig är den för dyr, tyvärr....
JLo Bow Front Flat Peep Toe Shoe(från asos.com)
JLo Bow Front Flat Peep Toe Shoe


LAKRITSPUCKEN ÄR TILLBAKA

Åh nu blev jag glad! Läste på Blondinbellas blogg att Lakritspucken kommer tillbaka...min absoluta favoritglass alla tider. Jag blir helt överlycklig och nostalgisk när jag inser att min favoritglass kommer tillbaka. Det som jag gått runt och tjatat och muttrat om i åratal. Kommer ihåg att den även fanns med citronglass, istället för vanilj men den med citron var mindre god än originalet. DAGENS LYCKA!♥
Vilken är din favoritglass?


Inget photoshop

Usch, jag blir leds ibland. Jag har ju inget Photoshop här. Jag som hade tänkt fixa till min design idag. Kom ju på att pappa kunde tagit med det hemifrån mig idag, men nu är det för sent. Åhh jag saknar mitt Photoshop! Kan ju inte göra nåt utan det. Inte kul...plus att jag inte träffat min älskling sen i tisdags.
Får väl se hur det går med försäljningen av huset också. Tydligen bara dom som kom på visning i lördags som är kvar. Alla andra har hoppat av. Synd......hade varit bra med lite budgivning så vi hade kunnat höjt priset lite.


Näe skulle varit gott med ett glas vin eller två ikväll, men.....drömma kan man..........♥ Vad ska ni göra ikväll? Ingen som vill bjuda mig på fest och lite vin ??:)

Voluspas Pink Fatale

Hej igen!
Nån som provat Voluspas "Pink Fatale" Body Moisturizer och Body wash? Är väldigt sugen att prova och pumpflaskorna är ju så fina dessutom. Det kliar i mina fingrar :)





Klippt till farfar

Japp, nu har jag hunnit jobba 5.45-10.45, kommit hem, ätit macka och ett glas mjölk, städat, bytt lakan i sängen sen fikat med mamma och farfar samt klippt farfars hår. Han ringde mig igår och frågade om jag kunde klippa hans hår för det var så långt. Så nu äntligen får jag och hinner jag blogga och läsa andras bloggar en stund! Skönt!
Det snöade ute igår och i morse var det jättekallt ute när jag åkte till jobbet. Nu är det rätt skönt ute faktiskt. Men jag har lite huvudvärk så jag ska nog lägga mig framför TV:n en stund. Konstigt när man är inneboende så kollar jag aldrig på TV. I snitt 2 tim/vecka. Brukar inte kolla så länge hemma heller......

Imorgon fyller min morbror år. Han ska få en GPS av mina kusiner, sina syskon och farfar. En GPS som han både kan ha i bilen och på sin skoter :) Han har öppet hus hela eftermiddagen, men jag jobbar ju till 17.00 imorgon så jag hinner nog inte dit, är ju trots allt ca 5 mil att köra också.  Men jag ska skriva ett kort idag, från alla oss som är med på presenten. Nog om det :)

Hittade denna underbara sjal i helt underbar grön nyans på accessorize hemsida. Härligt vårgrön så nu längtar jag ÄNNU mer till våren!
Saffron Green Wrap

Herrskor Redskins

Måste skärpa mig och faktiskt inse att det finns ett mode och en målgrupp förutom kvinnor och den gruppen heter MÄN! :) Tyckte dom här var lite käcka...från Lareoute/Redskins. Finns i svart och brunt också. Kostar 689:- här

Zooma

Hur som helsty så ska jag ju upp och jobba imorgon, går upp 04.00 så jag borde duscha nu, och jag borde lägga mig direkt sen! ..........Näe jag bestämmer mig NU går jag och duschar!!!
Sov gott allihop!♥

spöken

De här små söta salt/pepparkaren i form av svart och vitt spöke köpte jag till min mamma i julklpapp förra året. Ångrar att jag inte köpte till mig själv också!

spöken


Spökena kan du köpa hos :
Chilli 
(finns bl a i Uppsala)

Jag har dille på blusar

Vet inte vad det är för fel på mig? Jag kanske är allvarligt sjuk, men jag har verkligen fått dille på blusar och kortärmade skjortor i alla former och färger. Här är två blusar från asos.com
Vill verkligen ha dessa. Dessutom en bild på ett underbart sött linne som jag MÅSTE köpa! MUMS!♥
Chiffon Checked BlouseFitted Button Top




Eye Print Vest
I LOVE, I LOVE, I LOVE!

Fräscha färger

Laredoute har dom här färgglada sängkläderna. Älskar färgerna! Påminner om färgerna på kläder som en del har på sig i Mexico och andra delar av Sydamerika.
När jag var liten började jag, istället för örngott, säga "kuddlakan" och hahaha gissa vad??....det säger jag fortfarande!.....men vadå...det är ju ett lakan ovanpå kudden, alltså ett kuddlakan......


Snyggt från Lindex

Gillar verkligen den här koftan! Den är så stilren och snygg! Står verkligen högt upp på min önskelista.  Finns i dessa två färger och kostar 399kr hos Lindex. Jag personligen skulle så gärna vilja ha den vita nu till sommaren.

 

Bjuda på Center

Hallå, jag hade aldrig sett detta, men mamma fick två bitar av min Center fast jag bjöd från andra hållet. Sen när jag skulle ta den sista biten såg jag att det var bjudbiten som var kvar. Haha så jag tog tillfället i akt och bjöd mig själv på den sista biten av min egen Center. Hade ju varit synd om jag bjudit bort den biten, då hade jag ju blivit utan bjudbit själv  :) ♥
center

Söta Ballerina

Dom här får jag cravings av. Dom är sååå söta! Så nätta och fina. Älskar de vita men det ser ut som de (de vita) är slut på Laredoutes hemsida. Måste nog skicka email och fråga.Finns iallafall i andra färger i storlekarna 36-42 och kostar 369kr. Bra pris! (från Laredoute Essentiels)


För trött

Morrn! Allt bra med er?
Usch var grymt trött kl 04.00 när jag satte ner mina fötter på golvet. Brrr ville bara krypa ner under täcket igen. Hade dessutom snöat en hel del under natten. Skönt att man har motor-ovh kupévärmare i bilen så man slipper skrapa rutor och sätta sig i en kall bil.
Nu står jag på jobbet och snabbloggar lite. Längtar till på lördag då jag jobbar 6.00-9.00 och sen 14-17, då ska jag ta en tur på stan mitt på dagen för att bl a köpa ny mascara och lite annat. Nån som har bra tips på nån bra mascara? Näe måste återgå till jobbet nu.

Ha en bra dag♥


Forever21.com

Tycker den här väskan är söt på nåt sätt. Påminner mig om en båt tycker jag, men handtaget som skulle kunna vara rep eller reling...:) Och lite blå och vit, randig sådär....finns hos forever21.com och kostar $22.80. Uhh butiken ger mig rysningar, finns så mycket fint där.......

Måste ta och lägga mig nu, ska ju ändå upp och jobba 04.00
Sov gott ♥

Silvstedt Sisters

Nu är jag fullproppad med tacos och satte mig ner för att läsa lite nyheter. Dök in på aftonbladets hemsida och läste om Victoria och Veronica Silvstedt. Tycker ni dom är lika? Visst har dom väl drag som påminner om varandra men så lika är de inte....hur som helst är de ju aktuella i en Sisters-kampanj som vi kunnat se i TV-reklamen på X antal kanaler. Hela artikeln om Silvstedt Sisters kan du läsa här.




                  Veronica & Victoria



SNÖ

God morgon bloggen!
Måste bara tala om att jag är vaken. Vaknade till snöfall....trodde det räckte nu. Åker till jobbet vid 10 för mötet börjar 11.00 och sen börjar jag 13.45. Ikväll ska mamma och jag äta tacos. Ska bli så gott...var så länge sen och är en av mina absoluta favvorätter! Gillar ni tacos?
Nu måste jag hinna duscha och äta frukost?


Tomt i mitt huvud

Flög hem till mamma igen idag för jag måste jobba imorgon.. Känns helt tomt i huvudet nu...dröjer två hela veckor innan Älsklingen och jag ses igen.......:( Känns riktigt tungt faktiskt...Hoppas jag kanske kan byta bort något jobbpass så att jag kan åka hem en sväng tidigare.....Gör ju riktigt ont i hjärtat att skiljas från varandra varenda vecka...så jobbigt med farväl tycker jag. Tycker inte ni det?

Iallafall så landade jag 18.15, mamma hämtade och när vi hade åkt i ca 5 min blev det totalstopp och köer. Tydligen en lastbil som brann. När vi suttit ca en timme i bilen gick dom ut på radion och talade om alternativa vägar som gick att åka. Så vi vände mitt på motorvägen, tur att det gick att vända där. Åkte tillbaka och tog en rejäl omväg. Totalt tog det ca 2 tim och 15 min för oss att ta oss hem från flygplatsen, men hade vi inte vänt hade vi suttit där än!........
Missade Gynning också! Var det nån som såg som kan ge mig en liten resumé?
Ska nog lägga min och läsa nu......♥

Höggravid

Ajajaj natten har jag spenderat höggravid och dessutom ihop med Tommy Körberg! Tommy av alla människor......näe kände mig lättat när jag sedan vaknade och allt var en dröm! Usch får rysningar när jag tänker på det...och dessutom var Tommy rätt elak! :)

Mäklaren ringde igen. Två till som vill komma imorgon. Jag åker ju tillbaka ikväll för att jobba så det blir Älsklingen som får visa. Och det betyder även städning idag! Usch...vi har ju städat hela helgen.....inte gjort mycket annat! Även aktiverat tjänsten för utlandsbetalningar på banken...så det känns bra efter att ha blivit bortkopplat två gånger....
Försöker även hitta Converse rosa skor som är låga i skaftet men det verkar omöjligt. Nån som har tips om var dom finns att hitta?Vad gör ni idag? Jag måste nog sätta fart och hjälpa Älsklingen med städningen....


Kolla in klacken

Morrn! Sitter vid datorn och kopierar ett köpekontrakt för vår tomt. Skulle kopiera i svart men det blev rött.....bläcket kanske slut...det svarta alltså. Men det får duga i rött!
Have2have har dom här skorna från SpotOn för 895 kr....tänkte att jag ALDRIG skulle kunna gå in dom. Helt sjukt höga ..hela 12 cm klack, jag skulle få höjdskräck :).....kan det verkligen vara skönt?

Klicka för att förstora bilden

Fick ingen frukost

Ajaj...trodde min dator kollapsat, funkade inte, startade den igår eller idag, men nyss fick jag igång den! Är det nåt jag inte gillar så¨är det datorer när dom vägrar funka! Annars är dom toppen!:)Åkte ju som sagt hem igår. Tänkte..va gott med frukost på planet så jag åt ingen...och det blev heller ingen på planet. Hur som helst hade restaurangpersonalen försovit sig, i restaurangen där flyget tar sin mat på morgnarna. Typiskt! Så det blev bara kaffe...:( Men vi  grillade korv på altanen istället. Det var mysigt...sen hade vi visning. Men dom verkade hyperintresserade...kollade nästan inte alls utan verkade redan ha bestämt sig. Idag hade mäklaren visning. Vi tog katterna i varsin bur och gick över till grannarna och spelade kort. Ville inte att dom skulle springa runt, in och ut i huset när visningen var. Inte alla som gillar djur heller ju. Var tolv familjer här. Fler än jag väntat mig. Hur som helst har sex av dom skrivit upp sig på intresselistan, så jag hoppas på högt bud :) Hehe......
Skönt när visningen är över, då behöver man inte hålla så städat hela tiden! Nu ska Älsklingen och jag njuta framför "I en anna del av Köping", med ett glas vin och sen se film!

Hur har ni haft det i helgen?♥

Lördag morgon på flyget!

Imorgon kl 08.20 lyfter mitt SAS-plan hem till min Älskling! Ska bli så skönt att ses igen! Inte träffats sedan i måndags! Jag stannar hemma där till på tisdag eftermiddag! Dessutom har han jobbat in tid den här veckan för att vara ledig med mig! :)
Idag har jag jobbat ensam på kvällen...för första gången. Så kul, men det hände inte nåt speciellt. Jag hatar verkligen när man ska räkna kassan, och stämma av allt. Jag skulle hellre se att alla tar reda på det dom har sålt och redovisar det innan dom går hem, mycket lättare att ha koll då...istället för att man har en massa pengar och inga kvitton eller tvärtom!
Pappa kom med flyg idag, han åker hem på helgerna eftersom han jobbar på annan ort. Hans granne åkte med samma plan, och när dom kom fram ramla grannen för det var så halt...som tur var hade han ryggsäck på ryggen som han landa på...haha...näe fult att skratta....hade ju kunnat slagit ihjäl sig ju. I södra Sverige är det orkanstorm...här är det glashalt....:) Tänk att det aldrig kan vara bra!
Imorgon ska jag mysa med min Älskling! Och kanske att det blir ett glas vin eller två! ;) Måste gå isäng nu om jag ska orka upp kl 06.00
Vad gör ni i helgen?
Sov gott♥

Hem Hem Hem!

Åh jag kan inte fatta det...ska ju åka hem igen på lördag! Trodde det var onsdag idag, men ack så glad jag blev när jag nu på kvällen insåg att det var TORSDAG! Bara en dag kvar på jobbet sen får jag tröffa Älsklingen igen på lördag!! Ska bli kanon...Var tydligen någon som ville komma och titta på huset redan på lördag, som inte kunde på söndag, så då får vi ha lite "förvisning" själva på lördag, innan den "officiella" visningen kl 12.00 på söndag....Blir spännande som bara den! Hoppas det blir budgivning ordentligt så vi får mer pengar! Hehe nej då, men jag är nöjd  bara vi får det vi begärt!

Nu måste jag sova, börjar ju tidigare imorgon...och wish me luck för imorgon är min första "kväll" ensam på nya jobbet!

Sov gott♥
   

Kappa med empireskärning

Jag gillar verkligen den här kappan med empireskärning. JAg vill verkligen ha den! Den står högst upp på min önskelista just nu.....men såg att den bara fanns i stl 40?? INTE bra! Vill ha! Vill ha! :) Finns iaf hos Laredoute och kostar 929 kr.



Nån som vill göra en bloggdesign till min blogg????

Jag betalar gärna! Råkade förstöra min gamla och n u får jag inte till det! Orkar inte! Suck..........:(

SAKNAD

Förutom min Älskling P, så är mina två "smågrabbar" på bilden dom jag saknar mest! Mina tre grabbar som jag önskade var här hos mig!
♥LOVE YOU♥
191093-75

Söta flickor

Tycker dom är så söta i sina klänningar - Scarlett Johansson och Natalie Portman när de entrade röda mattan på filmfestivalen i Berlin. Båda spelar ju systrarna Anne och Mary Boleyn, som båda inledde en affär med Henrik VIII. Söta flickor iallafall!

Scarlett Johansson och Natalie Portman







Väska

Köpte denna väskan på mellandagsrean förresten....hade glömt bort att ladda upp bilden. Älskar den verkligen...lagom stor, snygga detaljer och den kostade bara 139 kr! Fynd!
Väska

Tråkig dag

Usch, tycker det är så jobbigt att börja jobba 16.00. Man liksom går och kollar på klockan och väntar på att det ska bli dags att åka.....tycker inte ni det? Fastän man kanske får annat gjort hemma så är det ändå som om man gåpr runt i dvala och bara väntar på att få åka iväg. Nu ska jag iallafall göra mig i ordning och sen tänkte jag åka run t halv tre. Idag fr jag ju dra på mig uniformnen också...blir bra det!

En uniform från förr

(bilden från google.se)

Färgglatt i badrummet

Färgglada badrumsmattor kanske piffar upp badrummet lite. Vilken skulle ni välja till ert badrum?

Rund rosa
eller
Gröngul fyrkantig (finns i en massa färger)

Båda från Inreda.com



Klicka för att stänga fönster

Röd matta med stjärna från nogautvalt.se









Vibram Fiveringers

Vibram Fivefingers är dom här skorna....finns på Brandos hemsida. Tyckte dom såg så roliga ut. Inget för mig men visst ser dom sköna ut på nåt vis!?

Ja, nyss gått upp och börjar inte jobba förrän 16.00. Oh just ja, igår fick jag min jobbaruniform. Känns bra att slippa nöta på mina privata kläder på jobbet. Annars brukar det ibland ta aningen lång tid innan uniformen dyker upp från Stockholm, men nu tog det bara 3 arbetsdagar. 2 långärmade blusar+två kortärm, två vita rundhalsade bomullstoppar, en kajav, en kjol, ett par byxor, en cardigan, ett skärp och en scarf. Allt passade bra.......Mycket skönare material än den förra, den var så tät och tjock i tyget, varm på sommaren, iskall på vintern.

Härligt väder idag, tror det blir en promenad lite senare, men först ska jag dricka morronkaffe!

Ha en bra dag ♥

Tävla om bloggdesign!

Hej!

Hann kolla in Samiras blogg och vill verkligen vinna hennes bloggdesign! Gissa hur många riskorn hon har i handen och designen kan bli din!

Good Luck and Check it out!♥

jobb

japp! Nu har Vickan, taxen och hennes matte varit här och gjort en repa genom köket och vardagsrummet...och nu gick mamma och dom ut och gick. Själv ska jag ta och starta bilen för att dra till jobbet. Varit på en långpromenad på förmiddagen. Gick längs strandkanten vid havet. Snacka om livskvalitet att kunna gå ut och gå, så nära havet...härligt!

Näe måste sticka nu
Ha det gott! ♥

Rolig helg

Hej på er! Allt väl?
Min Älskling kom ju med flyg till mig i fredags. För er som inte vet så har jag ju flyttat för att jobba på annan ort och min Älskling flyttar så fort han får jobb. Vårt nya hus kommer i sept och medan bor jag hos min mor och far. I allafall kom han med flyg i fredags, vi åkte till stugan där vi skulle spendera helgen. Vi har åkt skoter, druckit vin,(inte samtidigt dock;) och min älskling har kvaddat in skotern i ett träd och nu är framdelen intryckt. Usch! Haha låter verkligen som om han HADE druckit vin innan skoterturen. Haha! Det var mindre kul men huvudsaken att han är oskadd!. Vi har ju ingen TV i vår stuga än, så det blev lite kortspel och Yatzy på kvällarna. Men det är skönt utan TV ibland. Sen har vi bara varit med varandra och myst! Nu åkte han idag igen....åhhh vad jobbigt det känns...är verkligen inte van att vara ifrån varandra mer än nån dag. Usch det verkligen gör ont i hjärtat när jag tänker på att vi inte ses förrän på lördag. På söndag ska vi ha visning av vårt hus som nu ligger ute på www.hemnet.se så på lördag blir det städning inför visningen och på söndag ska jag sätta mina kissekatter i en varsin bur och ta med in till grannarna under visningen. Vill ju inte att dom ska springa runt när folk kommer och kollar. Hade tydligen varit en massa bilar som varit in på gården och vänt, och folk som stannat sina bilar utanför och kollat. Men på söndag kl 12.00 är det öppen visning. Blir spännande med budgivningen....om det nu blir en sån! ;) Wish me luck!

Nu ska jag kolla flygpriser och ev boka, sen är det godnatt! ♥

Trosask Rat Brief

Friis&Co Rat Brief 2-pack kommer i en sån söt liten ask. Hade varit gullig som dagens present på Alla Hjärtans :) FInns hos Nelly för 159kr i storl.S/M/L                                                                              Klicka här för en större bild på Rat Brief 2-Pack




Masterpiece Beyond Length Mascara

Masterpiece Beyond Length Mascara  - by MAX FACTOR

Jag tycker alltid det är så svårt att hitta en riktigt bra mascara! Nån som håller med? Jag hör till dom som har väldigt långa ögonfransar, men vill gärna ha en mascara som ger långa fransar och samtidigt schysst med volym och inte klumpar ihop fransarna till tre tjocka fransar. Nån av er kanske har ett pra tips på mascara till mig?Är lite sugen att prova denna! Max Factor Masterpiece Beyond Length.....Nån som har någon erfaranhet av denna?



max_factor_masterpiece_beyond_length_mascara

Mariahs Total Makeover

Mariah Carey tycks ha spenderat en del av sin megaförmögenhet på plastikkirurgi, botox m m om man får tro tidningen National Enquirer som MSN Starlounge skriver om. Enligt en plastikkirurg som National Enquirer låtit titta på bilder på Mariah, så konstaterar han att hon blivit smalare över höfterna och midjan. No shit!! :) För övrigt säger han att han tror att detta kan (obs) vara orsaken av en fettsugning. Nähä?! Eller bara hård träning! Typiskt tidningar att spekulera, och så ska dom alltid ha "experter" som uttalar sig att det "KANSKE" kan vara si och så. Ja, ja Mariah ser ju väldigt fräsch ut måste jag säga :)






Aguileras baby

Hej!

Såg att första bilden på Xtina Aguileras son Max kommit ut. Rena rama babyboomen i Hollywood ju. Läste också att J-Lo är rädd för att barnen kidnappas. Antar att det är baksidan med att vara "celebrity"!! i-landsproblem kallas det ! ;)
PEOPLE PHOTO EXCLUSIVE: Christina Aguilera & Baby! | Christina Aguilera

DAGENS

Dagens frukost: 2 skivor lingongrova med leverpastej och kaffe
Dagens väder: SOL :)
Dagens göra: Fika med mamma och Kaarina
Dagens TV: Efterlyst
Dagens sova: Måste lägga mig tidigt, (blir svårt eftersom jag ska se Efterlyst ;)
Dagens bästa: Min Älskling kommer imorgon!!!!! ♥♥♥


Löjligt eller Jippoo!?

HUR FIRAR DU ALLA HJÄRTANS DAG? Tycker du att det är en bra dag som borde uppmärksammas mer eller tycker du att den är löjlig och bara till för affärer att tjäna pengar?! Jag sammanställer en enkät om olika högtider i Sverige och hur mycket dessa uppmärksammas och firas. Jag behöver DIN hjälp genom att du kommentar. Varje enskild kommentar är viktig! Tacksam för all hjälp! ♥



B-Kändis eller C-kändis?

Hittade denna beskrivning på  B-kändis och C-kändis på Wikipedia.
Haha Ja, Naken-Janne hade jag glömt bort......Nån som kommer ihåg honom?


B-kändis är ett pejorativt uttryck som används för att beskriva kändisar som gör allt för att hålla sig kvar i rampljuset. Några exempel på detta är dokusåpadeltagare, som Linda Rosing, Naken-Janne, Meral Tasbas eller Robinson-Robban.

Det finns dock vissa som vill placera dessa som c-kändisar, och ser ofta b-kändisar som någon som faktiskt blivit känd genom en prestation som skådespel, musik eller liknande, men helt enkelt inte rör sig i de stora kretsarna eller når de riktiga höjderna, dessa är ofta TV-filmskådespelare, b-actionstjärnor, porrskådisar och lokalkändisar. Några exempel på dessa kan Dolph Lundgren, Steven Seagal och Anna Nicole Smith vara.

B-kändisar i den formen skiljer sig från c-kändisar då de inte är desperata efter uppmärksamhet och gör vansinniga saker bara för att fortsätta vara kända utan arbetar hårt för att slå igenom stort genom någon form av artisteri. Termen "ö-kändis" har också föreslagits[källa behövs] , dels för att dessa personer i en del fall är mer ökända än kända, samt efter dokusåpan Expedition:Robinson som utspelade sig på en ö.



Vilken frisyr är snyggast?

Hej!
Måste verkligen klippa mig! Mitt hår är inte fint längre. Efter inspirationsbrist och efter att ha surfat runt på nätet efter bilder och tips, har jag kommit fram till dessa frisyrer. Behöver dock hjälp av er läsare att välja.......Jag har tre bilder........kommentera vilken bild du tycker är bäst.......tacksam för all hjälp jag kan få! :)  ♥

1)                                      (frilla.se)                                            2)                       




3)

             


Jobb

Sitter på jobbet. Avverkat ett par timmar redan. Slutar 15.15 idag. Sen ska jag hem och köpa ett Alla hjärtans kort och skicka till min älskling. Vad gör ni på Alla Hjärtans?

Ha en bra dag
          ♥

God natt sötnosar!

God Natt sötnosar!

Nu ska jag stupa isäng. Upp igen 04.15, och sen två dagar till....helgen lyser med sin frånvaro.......

Godnatt
      ♥

Vill ägna en hel kvä'll åt

Vill ägna en hel kvä'll åt att bara skriva till min Älskling. Saknar dig oändligt mycket! Inte kul att vi är så långt ifrån varandra. Veckan går ju så sakta! Bara tisdag idag.....på fredag kommer du hit!






Love these shoes!

Diba Ballerinor med nitar

Jag älskar dom här ballerinorna! Dom är såå snyggsöta! Kostar 495kr hos http://www.have2have.se/ och finns i svart, cognac och mörkt grå.
Klicka för att stänga fönstret






Vinn koncertbiljetter till Alicia Keys



Tävla
här!



Lycka till!
        ♥


Alla Hjärtans Kommentarer

Enligt aftonbladet.se är detta vad vi helst vill ha på Alla Hjärtans Dag:



1) En överraskningsdag med min älskade

2) Personliga presenter

3) Personliga kärleksbrev

4) Blommor

5) Choklad

6) Färdigköpta kärlekskort



Vad vill du helst ha av dessa? eller annat? eller struntar du i Alla Hjärtans? Kommentera!

20% rabatt på Din Sko

Läste på Din Skos hemsida att de snart öppnar webshop. Om du registrerar dig i DinClub så får du som välkomstpresent,  20% rabatt på skor. Du kan registrera dig här




                                                 bild www.dinsko.se








Söta linnen i vår

Tycker detta linne är sött. Kommer från Ellos, finns i dessa två färger och kostar 199 kr. Finns i storlekarna 34/36-46/48. Snyggt till ett par vita jeans i vår/sommar


Zooma     Zooma

Plopp Tutti-Frutti

Jag höjde mina ögonbryn rejält, när jag stod i kön i affären. Stod precis vid godishyllan och såg...ja..just det..Plopp Tutti-Frutti. Hmmm har ni smakat? Jag har inte riktigt placera smaken, och känner mig heller inte ens sugen på den...men vad vet jag? Kanske kalasgod. Smakat?

För er som inte vet så kan jag ju berätta att jag flyttade från mellansverige till norra delen av landet för ett jobb. Nu jobbar jag på flygplats och har gjort i två dagar. Massor att lära, men jag har ju gjort  det förr så inga problem borde det vara. Just nu är jag sambo med min mamma eftersom min Älskling bor kvar i vårt hus som vi håller på att sälja och dessutom måste han hitta jobb här först. Vårt nya hus (helt nytt) kommer först i sempember. Hur som helst är nog detta den längsta veckan i hela mitt liv. Är ju så att säga ofrivilligt särbo med min sambo. Usch.........inte roligt alls. Saknar honom jättemycket.  Usch orkar inte ens skriva om saknaden....... Hur som helst han kommer hit på FREDAG! Nedräkningen har börjat, bara 4 dagar kvar! Måste hitta på något för att fördriva tiden för att det ska gå fortare till fredag: Någon som har tips till mig?

SAKNAR DIG ÄLSKLING
                    ♥





Bilresa

Hej!

Gick upp tidigt, ska försöka komma iväg runt halv tio. Usch jag är dödligt trött idag. Somnade kanske runt 04.00. Men ska försöka blogga så fort jag får tillfälle.

Kram
   ♥

Vinnare

Ja, jag såg melodifestivalen deltävling 1. Njae jag är inte imponerad av något av bidragen faktiskt. Vad tycker ni? Nu ska jag krypa isäng. Tänkte påbörja min 60 mil långa bilresa runt 09.00-tiden imorgon bitti...

Sov gott
      ♥

Tobbe mobbar apor

Hahahah diggar Tobbe ur " I en annan del av Köping". Så skööön.....

http://www.youtube.com/watch?v=cF-qie-P9NU

Tävling

Tävling

Beslöt mig för att vara med i Helenas tävling om en navelpiercing, där tävlingen går ut på att välja färg, turkos, rosa eller genomskinlig fjärilspiercing, och sen länka till Helenas blogg samt till hemsidan där piercingarna kommer ifrån. Så nu är jag med i tävlingen Helena, och fick jag välja färg om jag vinner skulle jag vilja ha turkos, gör sig snygg mot en solbränd mage i sommar! :)

Wish me luck y'all!

                ♥

Vem vinner?

Hur insatta är ni? Jag vet inte vilka alla är ens? Jag vet 5 av 7......Vem tippar du vinner? Kommentera vem du tror vinner första deltävlingen och skriv gärna varför du tror ditt bidrag vinner!

Deltävling 1 - Göteborg 8/2

1. E-Type & The Poodles

2. Face - 84

3. Velvet

4. Brandur

5. Michael Michailoff

6. Amy Diamond

7. Suzzie Tapper

8. Christer Sjögren




            ♥






Panodil

Åhh vaknade ju upp med halsont imorse. Har ni provat Panodil svartvinbär/menthol? Äckligt enligt mig, men skönt för halsen. Löser upp en påse i kokande vatten i en kopp, sen är det bara att dricka! Mentholen känns ju skönt för halsen, bedövar nästan :) Har ni något annat bra knep mot halsont?

191093-74


Melodifestivalen

    
Melodifestivalen 2008

Ska ni se ikväll? Ikväll tävlar bl a Etype tillsammans med The Poodles (blir ju intressant), Amy diamond, Suzzie Tapper och Christer Sjögren. En salig blandning! Allt om Melodifestivalen hittar ni här




Här är iaf mina grejer jag fick av jobbarkompisarna när jag slutade igår, ljusstake, blomma och armband från Ur&Penn (Snö of Sweden)


191093-73   armband


Ur o Penn

God morgon bloggen!
Igår var min sista dag nånsin på jobbet. fick en massa kramar....och en del presenter. I torsdags fick jag ju 2 fina orreforsljusstakar, som går i gråblått. Igår fick jag av Jaana och Maria en liten tändare som var en liten ficklampa som lyste blått. Fick också ett armband av dom, jättefint från Ur & Penn. Och prislappen satt kvar!!! hahaha och ändå var det tydligen expediten som slagit in paketet. Skärpning expediten på U&P som missade det ;)
Visar bilder senare för jag har nyss tagit bilderna men batteriet tog slut, och orkar inte gå ner och hämta laddaren.
Jag hade dessutom gjort ananaspaj som alla ville ha receptet till......så det blev ju lyckat.....

Hur som helst. Imorgon åker jag ju 60 mil med bil för att börja mitt nya jobb. Kommer sakna min Älskling oerhört mycket. Men vi ses igen nästa fredag när han kommer och hälsar på. Idag vaknade jag upp med jättehalsont. Typiskt om jag skulle bli sjuk nu...med nya jobbet och allt! Fick nån konstig hosta på jobbet igår och det var så det började. Så nu sitter jag och dricker en varm kopp panodil svartvinbär......usch......

Idag ska jag packa...ska ju mest ha med mig kläder.......sen ska vi äta nån god middag. Tror jag ska göra ananaspaj till efterrätt......mmmmm

Vad ska ni göra idag??

Sista dagen på jobbet

Hej!

Idag har jag varit näst sista dagen på jobbet. När jag kom in i fikarummet hade mina ursöta jobbarkompisar samlat till två söta orreforsljusstakar. "Lägg av" var det enda jag kunde klämma ur mig. Hur som helst.......sen kramade jag om alla som jag inte kommer se imorgon, sista dan, och det kändes ju rätt jobbigt. Har ju världens underbaraste jobbarkompisar!!!! Imorgon kanske det känns extra jobbigt!
Iallafall sen åkte jag hem, lagade mat, sen bakade jag två pajer, ananaspajer som jag ska ta med till jobbet imorgon, med vaniljvisp till....såååå gott.

För er som inte vet så flyttar jag ju till Västerbotten på söndag. Min sambo har ännu inte hittat nåt jobb där, men är väl på G. Har jobbat på Arlanda i åtta år nu. Helt otroligt vad tiden går fort. Och nu ska vi söka oss vidare. Spännande eftersom vi aldrig bott däruppe och heller aldrig jobbat där.

Hittade den här snygga  klockan på http://www.lindex.se/. Snygg tycker jag - och billig!


Är det bara jag...eller tycker inte ni att EMMA ser annorlunda ut???? Mörskt hår och längre dessutom?!



Båda bilderna från www.lindex.se

Världens största soptipp

Hej!

Läste på atonbladets hemsida att världens största soptipp finns till havs.

Aftonbladet skriver så här:
 

"Världens största soptipp finns till havs.

I två gigantiska virvlar i Stilla havet har miljoner ton plastskräp samlats till två trögflytande undervattensberg av sopor Plastpåsar, leksaker, fotbollar, gamla nät - det handlar om ändlösa mängder sopor. Ibland tiotals år gamla och de bryts inte ner. "

Låter helt sjukt! Tydligen har sjöfarare undvikit att segla där pga av risken att bli intraslade i skräpet plus att man räknar med att ca 100.000 havslevande djur dör av skräpet.....undrar om det är per år? Men hur som helst....det är hemskt!

Nu till något roligare:
Nu ska jag äntligen äta min efterlängtade semla!

Ha en bra kväll
Kram
    ♥


På en skala

Hur många semlor har ni ätit? Jag fick en förra veckan, annars inte ens en igår, för dom var slut. :( Men förhoppningsvis en idag!!

På en skala på 1 till 10, var placerar ni semlan?

Ha en bra kväll
            ♥

MYSILVER

Åhh jag älskar dom här stavarna och brickorna i silver. Liten företagare i Uppland som tillverkar dom. Dom är underbara tycker jag. Allt finns att skåda på http://www.mysilver.se/  Vill man inte ha en massa brickor f´dinglandes runt halsen, ifall man tex har 14 barn, ;) blir nog lite tungt, så kan man ju köra stavvarianten till höger så får du plats med fler namn på en stav.......

Namnbrickor i 3 mm silverplåt       5 mm 4-stav

Orkar ni bry er om Britney?

Alltså, jag kan skacka hur länge som helst om Britney, tycker så synd om henne. Hela hennes omgivning är ju sjuk. Hur som helst, hitta denna bild på http://www.perezhilton.com/, kände inte igen henne först.....
Orkar ni bry er om Britney?

r1046cover.jpg


Dagens citat

God morgon!
Nu har fotografen varit här. Blev kalasbilder. Får se när dom läggs ut på http://www.hemnet.se/ om några dagar. Han ville att ALLA lampor i hela huset skulle tändas, så nu har jag gått runt och släckt alla. Blev heeelt slut hahaha. Näe men sen glömde han sina glasögon här, så jag fick ringa honom, men han sa att dom var från Claes Ohlsson och att jag kunde lägga dom i arkivet.. :) Jag slänger dom, visst!

Nyss ätit källarfranska med ost, och ett glas mjölk. Älsklingen kommer hem 14.30 och då ska vi kolla på film, sen äta middag. Blir tidig kväll, för vi ska upp 03.00, eller jag ska, åka till jobbet. Min sista dag på fredag. Sen ska jag ju börja jobba i Umeå på måndag!

Igår var jag, Marie och Elin på Akropolis och åt. Dom bjöd.......grekisk mat - massa vitlök.....så idag håller jag mig för mig själv....äkta vitlöksbomb! :)
Grå och trist dag, så jag ger er ett citat som kanske piggar upp

"VISSA PROBLEM LÖSER DU BÄST GENOM ATT INTE GÖRA ETT PROBLEM AV DET"

Ha en bra dag allihop
                ♥

Snabblogg

Hmm kom just på...skumt egentligen att "snabblogg" bara stavas med 2 b:n och inte "snabbblogg" haha ja, en av mina crazy funderingar.  Gick upp 7.30. Sov sååå dåligt inatt. Slog på radion vid två och hörde varje nyhetssändning fram till 05.00. Var dödligt trött när vi skulle upp. Drack kaffe, ringde läkaren för att kolla hur det gick på allergitestet, dom sa det var något värde som var förhöjt, så jag ska prata mer med läkaren om det på torsdag, iaf vidare till stan, drog till Swedbank, för att skriva på papper för att kunna börja använda pengarna för att förbereda för nya huset. Sen till Biltema, köpte latexfog och färg. Sen till Bolaget, sen skjutsade älsklingen till bussen, sen hem, ätit rester och nu städa. Fotografen kommer hit imorgon bitti för att ta bilder för mäklaren som sätter ut huset till försäljning om någon dag bara. Hade ju städat sååååå fint förra veckan tills mäklaren kom hit, men näe, då är det INTE han som tar bilderna, utan dom använder sig av en professionell fotograf, och han kommer hit imorgon. Åhhh all städning som jag stressade mig igenom förra måndagen var förgäves ;) eller egentligen inte, ville ju att även mäklaren skulle få ett gott intryck såklart.

Ikväll ska vi ut och äta grekmat. Ska bli kalas! Fick ett armband av Marie igår,(visar sen) hon gör dom själv,fick det  för att jag slutar på fredag. Bara två jobbdagar kvar nu, sen bär det av norrut.

Näe nu måste jag städa
Ses
 ®♥

Dagens outfit - I wish

Godmorgon allihop. Sitter en snabbis framför datorn, strax ska jag dra till jobbet. Bara tre dagar kvar nu, sen bär det av till Umeå och nya jobbet. Spännande och sorgligt. Men svårast blir ju att vara utan älsklingen i en vecka. Imorgon ska vi ut och käka i Uppsala. Jag, Elin Marie och några till kanske. Blir kul avslut på denna epok. Men vi träffas ju igen hoppas jag! Kommer verkligen sakna alla mina vänner på jobbet.

Önskar att detta var dagens outfit, istället får man dra på sig jobbuniformen....suck. Men skönt samtidigt, behöver aldrig fundera vad man ska ha på sig på jobbet.

Klänningen är från Just Sweet http://www.nelly.se/ I like

Ha en bra dag
Ses


I en annan del av Köping rules!

Ahh så var ännu en säsong av "Köping" igång! Finns verkligen inget som kan pigga upp en södagskväll som detta program! Superhärligt! Hoppas verkligen vi får se fram emot flera säsonger framöver!


Vem är din favorit i "Köpinggänget"?

1) Linda
2) Mats
3) Tobbe
4) Micke

Heja Köping! :)




RSS 2.0