Dagen i bilder

Båttur


Näckros


Näckros rimmar på.....just de! JUICE!


Kaffe

Pappas nya maskinhall


Körsbär

Hej!
Trodde jag skulle hinna sola idag, men hann inte mer än äta frukost så blev solen skymt av moln. Typiskt! Hann iallafall mumsa på några körsbär. Nu ska jag ta och packa lite kläder jag ska ha med mig eftersom jag åker till stugan över helgen. Jag är ledig två dagar nu, men jobbar lördag och söndag så jag uppdaterar nog bloggen då. Måste skaffa mig ett mobilt bredband så jag kan hänga med i svängarna var jag än befinner mig. Det bästa är att Älsklingen kommer tillbaka ikväll! LÄNGTAR!
Sköt om er!
Efterlyser Carl Bo Christoffer Holm

Carl Bo Christoffer Holm som skrev kommentar i min blogg. Kan du komma igen med rätt bloggadress. Kommer inte in på den du angav.

//Veronica

Gullungar och Dagens fråga

Godmorgon på er! Hoppas natten varit god! Själv somnade jag på soffan, och blev väckt imorse av min faster med man som skulle måla sitt hus (bygger bredvid mamma och pappa där jag bor för tillfället) Kommer bli världens släkttätaste gata haha! Sen kokade faster Anne-Marie kaffe, vi pratade och sen drog jag till jobbet.

Står här i gaten nu. Alla söta goa ungar som står och kollar på flygplanen genom fönstret och skriker av förtjusning. Älskar sånt! Det gör mig så glad! Gullungar!

Nu till Dagens Fråga......

Tycker du det är OK att skydda/gömma en person som är utvisningshotad? Varför eller varför inte?


Tunga ögonlock

Näe nu orkar jag inte vara vaken längre. Ögonlocken är verkligen inte med ikväll...dom bara vill neråt.....undrar om det beror på tyngdkraften också?

Sov gott!

Today I'm Wearing This

Drog på mig mina Adidas när jag drog till jobbet. Kom på att de faktiskt passade rätt bra färgmässigt till min klänning från Laredoute!  Eller vad tycker ni? Inte världens snyggaste kombination med gympadojor och klänning, men .........


Vatten

Ni glömmer väl inte bort att dricka massor av vatten i värmen?


Snabbkaffe

NU blir det en snabb kopp Nescafé Lyx och sen iväg till jobbet.


Gratisbio

Har ni kollat in Gratisbio än?. Trodde faktiskt det var mest trams, men det verkar ju riktigt bra. För er som inte vet samlar du poäng som du sedan kan använda till att lösa ut presentkort eller biobiljetter. Du samlar poäng genom att värva, ahndal hos olika företag eller registrera dig hos företag. Rätt lättförtjänt egentligen. Om du blir medlem får du 50 poäng. Vill du värvas av mig kan du klicka här .

GratisBio.se

Testamente

Hej! Idag vill min hjärna bara vila. Inte gjort mycket sen jag kom hem förutom att dricka en massa Brämhults apelsinjuice,men jag ska berätta en sak. Jag kom hem från jobbet, åkte till posten, hämtade ut ett brev till min sambo. När jag kom hem öppnade jag det och det var en kallelse till en jurist för en boupptäckning. Haha jag har då ingen aning vem personen på pappret är, så jag ringer sambon, som inte heller vet vem personen i fråga är och han ringer juristen och det visar sig vara nån avlägsen släkting! Hur stor är chansen? Så nu är det bara att vänta på att miljonerna rullar in. NOT!

Hmmm tror jag ska lägga mig på soffan ett tag. Egentligen borde jag gå ut, men jag känner mig trött i hjärnan. Måste få vila lite. Bara lite.......


POOL

JAG VILL HA EN POOL! Så fort som möjligt TACK!

Inredning

Hej! Idag blev jag bjuden på fika hos Gunilla, en jobbarkompis. Men åhh så fint hon hade hemma. Och vilken trädgård! Litet radhus som hon bodde i, med liten tomt på baksidan, men det fick ändå plats en massa utemöbler, stenpartier med liljor, olika sorters gräs och fågelbad, och hela baletten. Stenpartierna var så fina och allt var så välskött. Jag som så gärna skulle vilja anlägga stenpartier med växter i i vår nya trädgård, men det blir ju inte förrän nästa sommar. Efter att jag åkte därifrån har jag bara haft inredning och trädgård i huvudet, och när jag åkte hem, svängde jag in på Statoil (enda som var öppet så sent) och köpte på mig tre inredningstidningar.  Så nu,(jag vet att det är sent men vad gör man när man jobbar oregelbundna tider och ibland inte har tid att äta på jobbet?) ska jag äta en bit baguette med lite tzatsiki. Mums! Samtidigt ska jag börja kolla i mina nyainköpta inredningstidningar. Sen blir det sängen!

Sov gott allihop!


(dessa följde med mig hem)

Brun sörja

Men åhh...vi läste i tidningen att viken där vi bor är förorenad, och att dom tror att det kommer från masonitfabriken längre bort. Men åhhh.. och ikväll såg jag beviset. Skitäcklig ljusbrun sörja som man ser ända från vårt hus ca 100 m. Hoppas verkligen dom sätter dit dom jäklarna som förstör. Vi som har så fina badstränder alldeles nedanför huset - jag har då INTE lust att simma runt i den sörjan! Ta ert ansvar masonitfabriken och sanera viken snarast!

                                                    

Stek i solen

Just kommit in efter ett par timmar i solen. Hade glömt bort (efter alla dessa dar med dåligt väder) hur skönt det är att steka sig i solen, känna hur solen värmer. Skönt! Har legat där och funderat ut vad jag ska äta när jag kommer hem ikväll ifrån jobbet. Kom på att det blir baguette och tsatsiki. MUMS! Längtar redan!

Ha en bra dag i solen!

         

         

           save up to 70% with dress-for-less!

Frukost

Hej!
N yss kommit från jobbet. Inte haft tillgång till Internet på en vecka ...eller jo på jobbet men där hinner jag inte blogga. Älsklingen åker hem idag....han stannade några extra dagar vilket kändes helt underbart. Så trist när han åker! Vi har iallafall haft fullt upp, anlagt en gräsmatta i stugan, besökt en älgfarm, solat, fiskat och en massa annat. V isarbilder senare när jag har laddat upp dem.
Jag har just tryckt i mig min frukost....orkar inte äta innan jobbet. Så det får alltid bli efter det. Tänkte faktiskt ta mig en tur ner till affären. Det är slut på mjölk, smör och en massa annat. Sen ska jag lägga mig ute och steka i solen. Fast ddet är inte lika klart ute idag som igår....så vi får väl se hur det blir med solningen. Vad ska ni göra idag?

                              
     Älsklingen klappar en söt älgkalv
    

Gummistövlar

Hur förtjusta är ni i modet att ha gummistövlar på sig "till vardags"? Jag själv gillar det mer och mer. Förr skulle jag aldrig kunna tänkt tanken ens, förutom möjligtvis att domn skulle kunna åka på undér en skogspromenad eller i regnet. Nu finns det ju så himla snygga stövlar...........här är några som jag gillar.  Finns bl a hos Brandos. Om du går in på deras hemsida kan du även vinna presentkort värt 500kr.
  Klicka för att se fler bilder på Viking: Ship ShapeKlicka för att se fler bilder på Viking: Retro gummi

Viking: Retro FloraViking: Ship Shape

Du är utmanad

Hej! Läste denna underbara blogg och måste ta åt mig utmaningen! Gå in här och kopiera ditt stjärntecken. Kommentera sedan hur väl det stämmer. MIna svar med FET ,UNDERSTRUKEN TEXT


Lejonet


23 juli - 22 augusti


Dina bästa sidor


Du är generös, entusiastisk och inspirerande. Din stora personliga värme kan du dela med dig av så att den smittar av sig på alla som finns i din närhet. Du har också en väldigt bra organisationsförmåga och är inte rädd för utmaningar och krävande uppgifter. Ju mer dina ledaregenskaper får komma fram, desto bättre trivs du. Dessutom är du underhållande och kan verkligen roa andra människor genom att spexa och spela teater. Annat positivt är att du har stark känsla för heder och ärlighet.

SVAR: Hmm det stämmer rätt bra. Jag är rätt bra på att få min vilja igenom, utan att köra över andra. Jag är ganska tillbakadragen i vissa situationer som kan bli för peronliga, däremot spexar jag gärna och töntar mig ofta :) Jag gör aldrig något för att såra någon.Dina sämsta sidor


Du är dominant och rentav härsklysten. Alla ska dansa efter din pipa, annars blir du sur. Dessutom är du beskäftig, lägger dig i andras affärer och försöker styra deras liv. Svårigheten att lyssna är också en akilleshäl, du lyssnar helst på dig själv och tror att andra ska göra detsamma. Du har också ett alldeles för stort tävlingsbehov som får dig att konkurrera helt i onödan. Behovet av smicker är också påtagligt. Helst vill du ett antal ja-sägare omkring dig som stryker dig medhårs och stärker ditt stora ego. Kritik tål du däremot inte alls.

SVAR: HAHA jag är nog raka motsatsen. Det här stämmer inte alls.  Jag är en bra lyssnare, och lyssnar mycket bra på andra.  Jag är inte tävlingsinriktad what so ever, visst är det är kul att vinna, men jag blir absolut inte sur om jag förlorar. Jag tål kritik också!


Relationer


Du är väldigt generös och gillar att överösa den du älskar med blommor och presenter. Det är viktigt för dig att kunna vara stolt över din partner, han/hon ska gå att visa upp, så det duger inte med vem som helst. Med ett annat LEJON blir det väldigt mycket konkurrens, ni vill båda ha uppmärksamhet och risken är att ni aldrig slutar tävla med varandra. En VÄDUR eller SKYTT fungerar bättre, det blir livfulla och spännande relationer. i dem hittar du jämbördiga partners som inte låter sig styras för mycket, och det respekterar du. OXEN dras du ofta till, fast ni får det ganska jobbigt tillsammans. Passionen är det dock inget fel på. Med TVILLINGEN blir det kul och lättsamt, ni gillar varandra rent instinktivt och skrattar mycket tillsammans. Det kan man däremot inte säga om dig och JUNGFRUN. Du har svårt för deras exakthet och kritiska sinne, de irriteras av dina yviga gester och dramatiska utspel. Nej, det blir bråk! Bättre förutsättningar har du med VÅGEN. Det händer mycket runt er och trots att ni är olika så retar ni er inte alls på varandra.Varning utfärdas för SKORPIONEN. Mellan er brukar det finnas en hart när oemotståndlig attraktion, men efter ett tag blir ni som hund och katt. Det finns inga mellanlägen, antingen är ni stormförälskade eller också kan ni såra varandra dödligt. STENBOCKEN är lite halvknepig för dig. Ni är båda ambitiösa och rentav lite streberaktiga, så där har ni något gemensamt. Men eftersom ni har väldigt olika temperament så blir det lite bråkigt. Och det finns risk att ni blir avundsjuka på varandra, när den ena lyckas så gnisslar den andra tänder...VATTUMANNEN är ditt motsatta och kompletterande tecken. De kan vara mycket bra för dig genom sin förmåga till klarsyn och distans, men lugn och trygghet är svårt att uppnå. Och med en FISK blir det ännu besvärligare, ni förblir gåtor för varandra. De tycker att du är egocentrisk, du tycker att de är världsfrånvända. Ni befrämjar definitivt inte varandras självförtroende!


SVAR: Men hallå? vad är det här? Jag är ihop med en JUNGFRU sedan 5 år tillbaka. Han älskar mina gester och när jag spelar Allan. Vi bråkar typ ALDRIG. Vi har jättekul ihop. Skulle inte byta honom för allt i världen. Vi kompletterar varandra bra.


Alla som vill får anta utmaningen!

SOL och KRÄFTOR

Sådärja! Solat en stund och nu är det dags för duschen innan det bär av till jobbet igen. PÅ onsdag ska vi ha en liten kräftskiva och bjudna är mamma och pappa samt min faster. Bara en lite skara men det blir kul. Vi Älskar kräftor och längtar verkligen till kräftsäsongen kommer igång på riktigt så nu blir det bara en liten apptitretare i förväg. MUMS! Ska dessutom göra en gd västerbottenspaj med kantareller att äta före, så man står sig.

Gillar ni kräftor?♥

               
                                                                                                                             Bild: Expressen


Brangelinas nyfödda tvillingar

Tydligen har Angelina Jolie fött en pojke och en flicka. De ska heta Knox Leon och Vivienne Marcheline och är tydligen redan döpta ! Så nu är de föräldrar till sex barn. Vissa ligger i!

                            Nu är de föräldrar till sex.
                                                                                                                                        Bild: AFTONBLADET

Paket

Då har jag varit till mitt utlämningsställe och hämtat paketet. Nu ska här provas..........

Söndag

Idag år jag bättre. Började må jätteilla och fick jätte ont i huvudet igår när jag åkte hem från jobbet. Jag hade tänkt att det var en bra dag eftersom jag slutade tidigt och skulle kunna hinna med en massa grejer ...men det var bara raka spåret hem och i säng. Klarade inte ens av att ta en Ipren eftersom jag mådde så illa. Sov drygt två timmar, sen vaknade jag, ropade efter Älsklingen som fixade Ipren till mig, och sen sov jag två timmar till. Mådde inte särskilt bra på hela eftermiddagen heller, men mådde iallafall inte illa. Jag ogillar riktigt mycket att må illa. Hellre dunderförkyld, än magsjuk! Fast igår tror jag huvudvärken var orsaken tillillamåendet.

Nu har jag iallafall gjort bort morgonpasset på jobbet. Sen ska jag tillbaka och jobba ikväll. Nu ska jag iväg till mitt utlämningsställe och hämta mitt paket härifrån!

Hoppas ni får en finfin söndag!♥

Älskling

Bara drygt en timme kvar...sen hem till Älsklingen...och sen ska vi MYYYYYYSA........Trevlig fredagkväll på er!


Temporär Header

Har fått lagt in min gamla, gamla Header, eftersom min ju fösvann spårlöst under bloggflytten. Så nu får den ligga där tills min bloggfixare har tid att hjälpa mig. Dags för pizzaslice nu! MUMS!!

MAMMA MIA

Hej!
Vad har ni för er idag? Hoppas att ni mår bra iallafall! Jag sitter på jobbet. Inte så mycket att göra för tillfället. Ska nog snart äta upp min pizzaslice som är kvar sen igår. Älsklingen kom ju hit till mig igår. Så vi beställde pizza, tog en promenad och tittade på tomten där vårt hus ska byggas, såg "The Ring" på TV och bara myste. Jätteskönt att han är här igen min Älskling!
Sitter här och surfar nu. Jättesugen att se "Mamma Mia" på bio. Jättebra skådisar med också, Meryl Streep, Stellan skarsgård, Pierce Brosnan mfl. Nån som sett den än? Är den sevärd som dom säger??

             Mamma Mia

Polisskolan

HAHA hittade dessa hos Bagsandfashion. Påminner mig om Polisskolan 2 när Tackleberry (han som är så skjutglad) uppvaktar sin brud med specialgjorda handklovsörhängen.
Bagsandfashion har hur mycket fint som helst. Är lite sugen på dessa två prickiga hårband. Ursöta!

                                   Hårband - 01-30 - Polkadot Bonita          Hårband - 01-30 - Polkadot Colore 

Nybäddat

Jag gillar dessa påslakan och handdukar från Sonia Rykiel. Helt underbara, lugna, sköna färger. Synd bara - för 1069kr för påslakan är lite väl saftigt för min del.

SOMMARVÄDER

Hur härligt ser inte det här ut...om det stämmer det vill säga. Lite skeptisk är man ju!


 Bild: Aftonbladet


Photoshop for Dummies

Hej!

Dagens tips för er som gillar fotoredigering i Photoshop som inte riktigt kommit igång och dessutom tycker att boken är krånglig blir denna bok. Den innehåller inte så mycket teori utan med konkreta tips och visar dig exakt hur man ska göra. Jag tyckte den var helt suverän när jag var ny på Photoshop.

Brun med sol

Godmorgon!
Som vanligt när man tänkt gå upp tidigt så sov jag bort hela förmiddagen. Slutade ju iofs jobbet sent igår och var inte hemma förrän efter 23.00 och kom inte isäng förrän efter 02.30. Jag som hade tänkt hinna sola hela förmiddagen. Måste tvätta också. ....konstigt vad solbränna försvinner snabbt om man inte underhåller den!? Nu ska jag ut i solen - m,en först KAFFE, KAFFE, KAFFE!!

Vilka ska man ha på sig idag???

         

Choklad

Provade Geisha Orange Dream för första gången. Brukar inte gilla apelsinchoklad värst mycket, men den här var riktigt smarrig! Har ni provat?♥

              


Hemma igen

Hej!
Nyss kommit hem efter en kväll på flygplatsen. Carin och jag rockade fett på jobbet ikväll. Vi var grymma. Lyckades förbereda oss väl på en grej som var ny för oss båda och fick iväg Turkietchartern på tid dessutom! Vi fick beröm av kaptenen för att vi gett fin service och så....VI var så grymt nöjda när vi gick hem! NU ska jag äta något och sen blogga runt lite, sen blir det sängen för min del.
Vad har ni gjort idag?

Nya sandaler

Hej! Vad har ni för er idag? Jag har jobbat klart men ska tillbaka till jobbet igen kl 17.00. Var just och hämtade ut paketet från LaRedoute. Jag har ju varit i stugan i över en vecka nu, när jag kom hem hittade jag två avier, och jag trodde den ena bara var en påminnelse .....men det visade sig vara två paket, så jag fick bara sandalerna med mig hem. Resten ligger vackert kvar på hyllan hos Posten.


                                                      

Godnatt

                               JellyMuffin.com - The place for profile layouts, flash generators, glitter graphics, backgrounds and codes

Varma mackor

Nyss ätit varma mackor. Var döhungrig och magen bara skrek. Gillar ni varma mackor?


Net-a-Porter

Älskar denna bustierklänning från Net-A Porter
Snyggt med ett par vita eller gulfärgade höga sandalklackar och ett snyggt guldsmycke till.


Planlösning

Så här kommer våran planlösning på huset att se ut. Öppen planlösning i kök/v-rum! tre sovrum och två badrum. Skönt med enplanshus dessutom eftersom vi lessnat på att spinga upp och ner med grejer hela tiden!;) Mycket enklare dessutom om man ska måla om fasaden :) Behöver inte stå på en ranglig stege!
Planlösning

Kataloger

Hej!

Kom just hem till mitt inneboende hem hos mamma och pappa efter över en vecka i stugan. Har plöjt igenom Elloskatalogen. Brukar egetligen sällan handla därifrån men jag tycker ändå att det år så kul att kolla i kataloger. Älsklingen har åkt ner till Uppland i 4 dagar. Han måste ju jobba. Blir så skönt när vi slipper vara särbos sen i höst om han får jobb och vi flyttar in i huset. Huset blir klart i oktober, v 44. Läääängtar! Ska bli så kul att få inreda och dona och fixa. Dessutom är ju allt helt nytt i huset. Annars har man ju alltid rustat och rustat....never ending story!

Rätt så mulen kväll här. Tänkte tvätta lite innan jag går och lägger mig. Först duchen!


Åhh vad det känns lyxigt att få bo här vid havet. Lite mörk bild men denna är från mammas och pappas uteplats.

Ambitiös liten rackare

Fatta vad duktig jag är! Idag har jag.....

- Kört 10 mil ill jobbet
- Sagt hejdå till min Älskling (Måste söderut för att jobba) BUHUUU
- Jobbat hårt som fasen
- Ätit fralla och kaffe till frukost på jobbet

Idag ska jag
- Jobba klart till kl 19.00
- Köra fem mil hem till mamma och pappa
- Dusha där
- Ta med filmjölk till pappa
- Köra fem mil därifrån till stugan
- Måla och lacka lister i stugan
- Se på film i min ensamhet
- Dricka en öl eller två

Vilken ooootroooligt ambitiös liten rackare jag är! Håller ni inte med? ;)

Smatter

Det smattrar mot rutan! Drog ner på stan en stund. Dötråkigt att bara sitta här på jobbet och ha  inget att göra. När jag var på stan var det 27 grader varmt. Drog ner till Plantagen och skulle kolla efter en grej till mamma, fanns inte så jag åkte och köpte lite rosévin till ikväll. (mys med Älsklingen) Precis när jag kommit tillbaka till kontoret började det ösregna och nu är det alldeles svart på himlen. Hoppas att värmen kommer tillbaka!
Vad har ni för väder idag och vad gör ni?♥

                              

Rosa Häst

Kolla vilken söt och fin rosa dalahäst jag hittade hos Syster Lycklig
Jag antar att dalahästen är en pryl som finns i de flesta hem, oavsett hur mycket anknytning man har till Dalarna!? Har jag fel?

Äger Du en dalahäst?
                                                                        

Torsdag


Spännande

HÄR hittar du La redoutes R*E*A! :)

Beställning

Nu är min beställning härifrån på väg hem till mig. Så kul med sommarreor. Blev en svart klänning, två koftor och lite annat. Bilder kommer senare. Just nu sitter jag på jobbet - helt ensam! Dom andra gick hem tidigare så nu väntar jag på eftermiddagsskiftet. Så himla tråkigt att vara här när vädret är helt underbart! Jag hoppas verkligen att ni får njuta av solen! Var och hur tillbringar ni dagen?

Nu blir det smörgåstårta (kvar sedan farfars 85-årsdag igår) MUMS!
RSS 2.0