Kul bild



Hehe  kul bild if you ask me!
Hur var det nu? Har ni köpt klart alla julklappar? Jag har två tre stycken kvar....ska fixa imorgon efter jobbet. Ledig idag, men behöver städas hemma...tråkigt men sant. Vi ska ju ändå inte vara hemma i jul så vi skippar julgran och sånt.....Men lite städat kan det väl vara...fast man åker bort.....

Näe nu får jag ta och sätta fart!
Have a nice day
Kram

Åter hemma

Orkar inte blogga så mycket idag. Åter hemma efter en låååång dag på jobbet. Två dagar till, sen en ledig söndag! Vi ska nog åka över till Åland och handla lite taxfree på söndag. Kan ju vara kul till jul :) Nästa fredag går jag på två veckors ledighet...ska bli sååå skönt och verkligen välbehövligt.
Vad ska ni göra i jul?

Kram Kram

Gäääsp!

Fy vad trött jag är. Sov två timmar inatt. Gick upp och jobbade kl 03.00 och jobbade sn från 4.30 till 16.30. Kom hem, fikat och sen nu orkar jag inte vara vaken längre. Ska ju upp 02.30 för att börja jobba 04.00 imorgon bitti. Inte alltid glamoröst att jobba på flygplats ;)

Natti
Kram

Basketkänga Staris Mid

Dom här önskar jag mig i julklapp! Dom är helt i min smak...älskar dom verkligen! Åhh hoppas på en snäll tomte iår!  :)   Tror Ni att tomten är snäll i år?


Sött


Tycker dom har söta och lite annorlunda smycken hos www.modemecka.se . Den här tex. Gammaldags men ändå snygg.......


Powerwalk

Eftermiddag och jag har precis kommit hem efter en powerwalk med Älsklingen i elljusspåret. Vi har inte gått där så mycket och det är vekligen dåligt skyltat. efter ett tag hittade vi en skylt med "åkriktning" - vilket var åt motsatt håll än vi hade gått....ja ja  men säger att man måste gå medsols i ett elljusspår. ?!
Nu ska vi äta lite soppa med baguett.....synd att vårt bastuaggregat small i luften förra veckan när vi bastade (och jag nästan blev nerskjuten av den lilla röda lampan som satt på aggregatet - som oxå flög iväg) :). Åh det det är så skönt med en bastu efter att ha varit ute.

Jag längtar till elljusspåret är prytt at ett sånt här fint spår...........
Bild på skidspår


SOPPTAJM!

Nytt hus - Nytt jobb - Ny stad

Vaknade sent idag. Hade tänkt gå upp tidigt men det blev tyvärr inte så. Hade tänkt gå upp tidigt för att kunna gå isäng i tid ikväll pga av att jag ska upp kl 03.00 för att dra till jobbet!
Jag har fått nytt jobb i Norrland! Så himla kul! Var på intervju förra veckan och de ville ha mig direkt. Jag ska börja jobba i februari! Har ju två månaders uppsägningstid på mitt jobb på Arlanda, så de får gott vänta i Norrland på mig :) Två månader till!

Vårt nya hus kommer v.37 nästa år! Då flyttar vi upp för gott! Ska bli sååå skönt att komma ifrån skiten härnere! Ska bli såååå skönt! Kanske låter som att jag flyr från något, men jag flyr till något bättre! Kommer iofs sakna jobbarkompisarna, men annars känns det såå spännande och kul med ny miljö. Nytt hus i nybyggt område alldeles vid havet och mer snö och så!



Så här kommer planlösningen se ut i vårt hus

Kram Kram



  

Varför blir det alltid stress!

Jag sitter och tänker varje år att ..nu ska jag köpa julklappar och göra annat i tid...så det slipper bli stressigt innan jul...men icke...och det är ju faktiskt inte lätt att komma på några bra klappar - särskilt inte utan snö ute. Riktigt mörkt, grått och trist utan älskade SNÖ! Jag är verkligen desperat och skulle gärna köpa en egen snökanon så jag kunde göra konstgjord snö  på tomten åtminstone.......
Idag har jag bara tagit det lugnt....dagen har inte varit riktigt bra och min älskling har inte varit riktigt glad idag ..pga vissa saker, men jag har varit snäll hela dagen :) så det muntrade kanske upp! :) Nu är han på sitt jobb och jag är hemma, ser TV och är hungrig....har lite hemmagjord pizza kvar från igår, kanske ska värma den?! Det ska jag nog göra.... Visst är det tråkigt att vara själv hemma på kvällarna? Då vill man ju hellre sitta framför TV:n eller brasan och mysa med sin älskling! Jag läääängtar tills han kommer hem .....PUSS!

Ny vecka - årets första testsmakning av julöl

Hej Alla!

Ny vecka igen...trist väder som det varit ja...hur länge som helst! Harnog inte sett solen på väldigt länge.
Testade julöl i helgen....Three hearts Julöl! Supergod if you ask me!
Vad dricker ni helst till jul?


Vilken "God" Jul!

Kopierade Karin Olofssons lista

Så här tycker jag:

Pepparkakor - Lussebullar
Skumtomtar
- Knäck
Ischoklad - Marsipan
Köttbullar -Prinskorvar
Julkorv - Julskinka
Lax - Sill
Paradis - Alladin
Sylta - Pastej
Glögg - Julmust (Kan inte välja!:)
Rödbetssallad - Dopp i grytan
Ris a la malta - Risgrynsgröt
På skinkan: Äppelmos - Senap

Tips från coachen!

Spillde ut min mugg med morgonkaffe över hela tangentbordet, musen och skrivbordet samt golvet :) Åhhh....Hoppas tangentbordet inte kortsluter :) Har i allafall hämtat mig en ny mugg och fyllt den med nytt kaffe....Tips från coachen - ha inte en mugg med kaffe framför dig när du är morgontrött och sitter vi datorn :)

Reng och rusk idag. Blir bara till att vara inne idag, fast tänkte försöka ta en promenad senare för att få lite frisk luft....Satt uppe och tog en liten drink igår kväll....Så skönt att bara slappa lite. Kollade lite på Van Veeteren-Fallet G på TV4 men hoppade in framför datorn istället, filmen var för tam tycker jag.
Vilken TV-deckare gillar du mest?

1) Van Veeteren
2) Beck
3) Wallander



Ahh inte hunnit kommentera Idol!

JAAAAA! Båda tjejerna gick vidare till Globen! Både Amanda och Marie. Marie är både min och "P"s favorit! Andreas blev jag förbannad på förra veckan när han typ gjort framträdanden i ca 10 v och aldrig gjort några gester....knappt iaf......näe hoppades att han skulle ut...alltså han sjunger gudomligt men är ju stel som en åsna och tar ju aldrig fasta på juryns ord om att "slappna" av lite och röra sig mer....viktigt ju att ta åt sig av vad extperterna säger.....och nu är jag SÅÅÅÅÅ GLAAAAAD att Amanda och Marie går vidare!  YEAH!

Tjejer ni är UNDERBARA!!!!!




(www.google.se/bilder)

Mina älsklingar

Här är mina älsklingar Nero och Lilla Grå

Nero älskar att sträcka ut sig i vilofåtöljen framför stereon :)
image67
image68
Lilla Grå vill kela i knäet när man drickar morgonkaffet :)

Hmmm

ahh vet inte överhuvudtaget vad jag ska ta mig för ikväll..älsklingen sover ..jobbar förmiddag denna vecka och jag har inget för mig....Hallåååå! behöver bra tips.... :)  Vad ska jag göra? Kram på er alla därute.....

RSS 2.0