Smörgåstårta

God Morgon!
Läste i Aftonbladet igår om att folk helst ville ha sol (av alt. sol, snö,kallt). Jag vill ha snö oxå. Blir ju mycket renare och ljusare ute.....och sen kan det komma sol på det. Härligt med en solig, snöig vinterdag! Bättre än det här!
Idag ska jag jobba, börjar kl 12 jobbar till 21.30. Älsklingen ska göra smörgåstårta till imorgon när jag slutat jobbet. Mmmmm undrar varför smörgåstårta är så gott? För att det är det eller för att man förknippar det med fest eller för att man äter det mer sällan? Sen ska vi kolla in "I am Legend" i helgen.....Nån som sett den?Hur var den? Hört bra saker om den iaf.

Åhh glömde. Beställde stövlarna från duoboots.se igår, ska bli sååå spännande när dom kommer :) förhoppningsvis i början av nästa vecka.

Dags att göra sig i ordning
Ses!


REA på Duoboots

Har du som jag, svårt att hitta stövlar som passar pga av att dina vader är aningen bredare än vanligt, gå in på Duoboots och kolla. Dom har rea på en hel del stövlar just nu.

Prague, som denna stöveln heter, är ju bara för snygg med dom urgulliga täckta knapparna som går upp längs skaftet......Vill ha Vill ha Vill ha Vill ha........Check it Out!

image69
RSS 2.0