Torsdag

Hej!
Sitter på jobbet och just tryckt i mig en frukostpåse från caféet här på flygplatsen, innehållande juice, yoghurt med müsli, fralla och kaffe. Gott var det och jag var vrålhungrig. Men nu är magen glad igen!:) Efter jobbet (slutar 10.45) ska jag till ICA Maxi och köpa mat till helgen och sen åker jag till stugan. Ska bli skönt att pyssla lite där eftersom det är en del som ska göras innan det är klart. Jag kommer tillbaka nästa vecka.

Vad ska ni göra idag?♥

Look - a - like

Sitter och kollar in alla godbitar på ASOS' hemsida. Kunde inte undvika att tycka att denna modell var otroligt lik engelska Idol-vinnaren Leona Lewis...... Vad tycker ni?♥

Click and hold to drag image
Leona Lewis

KROATIEN

Sitter och funderar över var vi ska åka för biljetten jag fick. Funderar starkt på Kroatien, Split. Någon som varit där?
Verkar ju finnas många bra ställen runtomkring, öar och sånt.

Nån som varit där och rekommenderar det och  som kan tipsa om vad man kan göra??♥
JAG FICK FLYGBILJETT!!!!!!

HAHA jag dööööööööööööööör! Jag fick ( och mina kollegor) en värdecheck med Norwegian härifrån, via Arlanda till valfri destination i Europa!!!!! Gaahhhhhhhh börjar nästan gråta! Haha,.....jag är jätteglad! Nu ska jag börja kolla vart vi ska åka.

Älsklingen sa så här när jag berättade:
"Jaha, så vart ska du och din mamma åka då".?....dum som han är lilla plutten! :D

Onsdag!

Hej!

Hur mår ni idag? Jag mår bra. Gick upp vid 04.20 gjorde mig i ordning snabbt efter 20 minuters (för länge) snoozande, sen brände jag iväg till jobbet. Skönt att jobba för då går tiden fortare. Jag längtar tills huset kommer och vi får flytta in v.44! Just nu är jag ju inneboende hos mamma och pappa och har inte alltid en massa för mig eftersom jag inte har en massa grejer som är mina här. Älsklingen kommer igen på fredag så nur är det bara en dag kvar, torsdag innan det ju som vanligt blir fredag. :) Imorgon ska jag handla på ICA Maxi och sen åker jag till stugan. Tänkte köpt lite tyg och fixa två hissgardiner till två av fönstren, så man kan sova lite bättre när det är ljust ute. Hittat ett kanonfint randigt tyg i kraftigt material som jag tänkt köpa. Det går i svart, grått och orange. Det blir nog fint. Hmmm nu återstår det bara lite grejer så att jag kan få ihop dem :)

Pratade med Eva på jobbet idag. Vi diskuterade hur folk beter sig på en flygplats. Fan får man som passagerare på en flygplats bete sig hur som helst? Hur kul är det att bli kallad f***a, bli tillsagd att banta eller en massa annat skit. Säger folk så till banktjänstemän eller? NÄE skulle inte tro det. Samtidigt är jag så leds att så fort jag går på en privat fest och folk får reda poå att jag jobbar inom flyget så ska jag behöva prata om när deras väska för två år sedan kom bort (med ett annat bolag än jag jobbar för dessutom) och hur dålig service det var bla bla bla.........Det är helt ok att folk frågar vad jag jobbar med, om det är kul osv, men man har ju inte lust att diskutera hur som helst. Är man på fest är det ingen som diskuterar de andras jobba, hur dåligt det var att det tog en hel dag att få in pengar på kontot osv..........Sen finns det helt underbara människor som reser som är hur underbara som helst som är artiga och frågar på ett vänligt sätt och då är det mycket roligare att hjälpa till, och som förstår att när det är snöstorm så KAN INTE planet lyfta hur som helst, och att det inte spelar någon roll att dom står och tjatar om mitt möte som börjar si och så och att dom MÅSTE ÅKA NU! *skrik och gap*, utan att det force majeur! Ingen kan påverka vädret och då vill jag heller inte bli kallad det ena eller andra heller. Grymt leds på allt tjat från folk som beter sig ILLA.................Haha var tvungen att spy lite galla! :)

Vad gör ni idag?

Längtan!

Längtan är verkligen outhärdlig snart! Inte träffat min Älskling på över en och en halv vecka och för mig är det jättelänge! Men imorgon kommer han hit! Med en kanot på taket......nytt köksbord + stolar till stugan och en ny bäddsoffa från IKEA. Ska verkligen bli kul att träffa honom fysiskt eftersom jag bara hört på telefon sen vi sågs sist! Skönt att få en stor bamsekram! Plus att det blir kul med lite nya möbler till vår finfina stuga där vi ska tillbringa midsommarhelgen. Fixare som man är har jag fixat ihop lite ingredienser till en god bål, ett snapsvisehäfte samt lite gott snacks....Ska bara en Citronpaj också som blir efterrätt.  Vi blir nog 8 personer allt som allt. Nu ska jag iallafall gå och knoppa. Sängen kallar! Sov gott!
Vad ska ni göra i midsommar?

(Hoppas också att Emmy och jag kan lösa problemet med min Header som försvann spårlöst för ett tag sedan)


HEADER

Men hallå! Min header är ju borta?? Va fasen.....åhh vad leds man blir! Min fina header som Emmy gjort och lagt dit! Suck.....

I'm back

Hej alla goa människor!
Nu är jag tillbaka på bloggen igen. Har bara...hmm jag vet inte egentligen varför jag inte bloggat de senaste veckorna. Hälsat på min sambo i Uppland.......varit borta en massa och jobbat. Tråkigt känns det som för jag älskar ju att blogga ! Men det får bli ändrig på mitt bloggignorerande nu. Hoppas ni hänger kvar!!

Jag och Älsklingen hyar snackat om att skaffa kanot, nu när vi ska bo precis vid havet och har stugan vi en sjö. Är ju så himla kul att paddla kanot. Och vet ni.....då går han och FÅR en kanot av sin sons bästa kompis pappa! Haha...min Älskling är världens bästa! Så nästa helg när han kommer hit tar han den med sig! Vi ska vara i stugan och fira midsommar med min faster, hennes man, min kusin och hans tjeje och dotter - lilla goa Frida 3 månader, mamma och pappa och farfar. Ska bli riktigt kull. Vi ska äta gott, ha lite aktiviteter som kubb, luftgevärsskytte m m...dricka gott och mysa. Ska bli riktigt trevligt. Hoppas bara på bra väder.  Vad ska ni göra i midsommar? Love - ♥


RSS 2.0