Försening

Hej! Det var jättelängesen jag uppdaterade bloggen. Har helt enkelt inte haft tid. Varit ute och rest och jobbat, samt vissa dagar inte haft tillgång till datorn eftersom jag tillbringat vissa dagar i stugan, där vi inte har dator och speciellt inte Internet. Omodernt...ja jag vet. Ibland är det dock skönt! Nu sitter jag iallafall här, varit ensam på flygplatsen en stund, och lyset släcktes automatiskt ner, och det kom in någon skum gubbe och irrade runt här, med för korta byxor, sisådär 20cm för korta, rufsigt vitt hår och ja, det var faktiskt lite läskigt. Men skulle det hända nåt har vi ju alltid larmknappar :)
Vi har haft försening på flyget sedan 18.20 och sen blir det automatiskt följdförsening eftersom samma plan ska vända på Arlanda och komma hit igen. Nu ska det iallafall landa om ca 10 min, sen när allt är klart med det får jag gå och lägga mig en stund. Jag skulle ändå jobba 5.45-8.45 samt 14-17 idag (lördag) så då erbjöd jag mig att stanna hela natten, samt ta morgonens flyg och sen slippa eftermiddagen. Orkar ju knappast vara här i över 24 timmar. Och det gick till slut bra..........sen ska jag tillbaka till stugan och till Älsklingen! :) Vad har ni gjort idag?♥ Nu säger jag godnatt ..........

                                                 

NELLY

NELLY


Carina Bergs nya look

Godmorgon på er! Hoppas ni sovit gott! Jag är på strålande humör idag. Ska ju flyga till min Älskling idag, efter en och en halv vecka ifrån varandra. Känns som en lång lång tid, men idag känns det hur bra som helst!

Vad tycks om Carina Bergs nya look? Hon rakade tydligen av sig håret vid ett besök hemma hos Martin Stenmark under inspelningen av "Carina Berg flyttar in". Vad tycks? Jag tycker hon är lika snygg som vanligt! Underbara människa!

Rakade av allt hår ? hemma hos Martin Stenmarck.

Ursula VS Portugals bidrag

Hej! Såg ni Eurovision? Jag slökollade lite innan det är sängdags, vilket är alldeles strax. Vad tyckte ni? Jag tänkte i början att det är säkert bara öststatsländer som röstas vidare, men så blev det ju inte. Alla Nordens länder är ju vidare nu. Sist ut var ju iallafall Portugals bidrag. Jag vill inte ha några kommentarer om att jag är taskig nu, för jag menar inget illa men jag kunde inte låta bli att tänka på denna likhet. Tror egentligen det var sångerskans stora mun när hon sjöng som fick mig att tänka på likheten. Tycker inte att hon är ful eller nåt sånt........för det är ju Ursula :)

Hej Hopp nu är det sängdags




Portuguese Entry - Vania 02.jpg  

Nya inköp!

HEj!
Spenderade ca 5 timmar övertid på jobbet idag pga av tekniskt problem på ett flyg som sen orsakade följdförseningar.  Jag och Gunilla åt frukost kl 13.30 och vi hade jobbat sen 5.45. Så ni kan gissa att vi var hungriga! Sen åkte mamma och jag ner på stan, köpte ett litet Labanset med pipmugg, tallrik och en lite assiett till Frida, min kusins lilla bäbis. Sen åkte vi hem till dom och fikade. Men åhh vad härligt det är med bäbisar egentligen. Hon skrattade nästan hela tiden och var riktigt glad.

Köpte en kjol, tunika och leggings idag också. Bild kommer senare.

Vad har ni gjort idag?♥

Torsdagsmorgon

God morgon!
Sitter på jobbet igen! Tidigt är det men soligt och fint. Kom just på att imorgon får jag flyga hem till Älsklingen igen. En och en halv vecka sedan vi såg senast. Alldeles för länge sen. Är det bara jag som är vaken?

Jag idag

Nu blir det Frusna Män........


Kate Moss för Topshop

Igår var det ju premiär för Kate Moss' kollektion för Topshop. Hmm jag vet inte, fanns väl några godbitar men annars...nja jag vet inte. Har förväntningarna varit för höga kanske?



Här är några exempel
Mirror HotpantIndian Print CamiFloral Capelet
Maxi Flower DressFrill Sleeve DressPansy Dress


Stripe 50s Dress
Den sista klänningen får mig att tänka på Meryl Streep i "Broarna i Madison County"

Eurovision

Hej! Såg ni Eurovisionsemifinalen igår? Inte mycket att hänga i julgranen där inte! Jo, möjligtvis Belgiens sjungande julgranskula i polkagrisrandig klänning.  Jag tyckte egentligen bara att Norge och Slovenien var bra. Annars var det några som var sisådär och några som man hade kunna skippa helt. Tycker det blir värre och värre låtar för varje år.
 
Såg ni på programmet och vad tyckte ni?♥






Klädskåp!

Hej! Nu är jag tillbaka från min minisemester i stugan. Det var skönt att åka dit och bara vara själv. Jag kollade på Eurovisionssemifinalen och åt godis. Det var ju inte mycket att hurra för bland låtarna igår. Tyckte Norge och Slovenien var de enda som var något att ha. Blir spännande på torsdag och se hur det går.

Slänger upp en bild på ett klädskåp som min farfar har hemma hos sig. Ett sånt vill jag ha när nya huset är klart.




Nu drar jag till paradiset

Hej!

Nu drar jag till stugan tills imorgon. Ska bara dricka upp mitt kaffe i min hästmugg först. Känner vekligen att jag behöver varva ner lite, så stugan blir perfekt. Det är rena rama paradiset det!  Sköt om er! I'll be back!


Min beställning kom idag

Min beställning härifrån kom idag och jag är supernöjd. Allt var precis som jag tänkt mig. Nu tänkte jag dra till stugan tills imorgon. Känner att jag behöver komma bort lite och bara slappa. Då är det den perfekta platsen. Lugnt och skönt och ingen som stör.  Hoppas att ni hänger kvar, så jag får läsa era gulliga kommentarer imorgon :) Vad ska ni göra i eftermiddag/kväll?

Förresten, på torsdag ska jag hälsa på min kusin med sambo och deras tvåmånaders lilla Frida! Ska bli så kul! Egentligen när jag tänker efter. Jag har ju inga syskon, eller småkusiner nu eller så och brukar inte direkt rusa fram till barn och gulla så fort jag ser ett, men ändå så får jag alltid ungar på halsen så fort dom kommer i närheten av mig.  Fast det är ju bäst när det är på deras villkor, att dom får komma frivilligt. Ofrivillig "babymagnet" haha


 

Mors dag

Hej! Vaknade upp och var helt jättetrött! Nu känns det bättre när jag tagit mig till jobbet. Jobbar tack och lov bara till 10.45 idag.
På söndag är det ju Mors Dag. Själv har jag köpt en silkesscarf i 100% silke av Tokyo Jane. Den är så snygg! Så dagens fråga blir:

- VAD HAR DU KÖPT TILL DIN MAMMA?♥





                                                        








         Accessora.se

Tack för ännu en dag

Tack alla för idag! Kul att läsa era kommentarer! Nu måste jag krypa isäng! Ska upp igen kl 04.15 och jobba. Känns som om jag behöver lite skönhetssömn ;) Dessutom bara tre dagar kvar till jag får åka hem till min Älskling som jag saknar så mycket!

Sov gott!

Tog en bild idag på jobbet. Nästan ny Boeing 737-800 :)

Bilder från Idag








Fötterna på magen

Hittade några riktiga gamla godingar i ett skåp hemma hos mamma.
















 Varför sitter fötterna på magen???

Dagens städ

Hej! Vad gör ni? Själv har jag avslutat en liten städning på kontoret. Har ändå inget att göra tills dom andra kommer kvart i tre. Nu riktigt stinker det AJAX härinne! Bättre det än stanken av gamla dammkorvar! Fick skölja trasan ett antal gånger, den blev helt svart. Hmmm undrar om det är flygplansavgaser som gör att det blir svart?? Troligtvis inte ;) Näe nu ska jag blogga vidare.......



                                                   

MÅNDAG

Hej! Tänkte säga godmorgon, men det är ju mitt på dagen snart. Ni har väl vaknat för länge sen och dragit till skolan eller plugget! Själv gick jag troget upp kl 04.20 (snoozade 5 min), och körde till jobbet. Solen sken då...men nu, nu haglar det för fullt ute. Suck när ska våren komma?? Jag vill ha sommaaaaaar! hade dessutom en hel delroliga kommentarer att svara på, men har inte hunnit förrän nu. Bärjade morgonen med en försening på första flyget på en timma! Sen var det såklart samma plan som skulle komma tillbaka hit på andra flyget, och då blev ju det automatiskt försenat.  Så det blev en snabb frukost däremellan. Nu har dom andra gått hem, så nu får jag sitta här själv på kontoret och vänta till 14.45 då nästa gäng kommer. Ingen som har lust att komma förbi på en fika??


                                             








Godnatt

Jag måste verkligen säga godnatt nu. Ska ändå upp 04.15 för att åka till jobbet. Tar verkligen emot, men ska bli skönt att lägga huvudet på kudden iallafall. Hoppas att ni haft en underbar söndag och sen att jag får läsa en massa kommentarer imorgon när jag vaknar. Det är skoj! Imorgon ska jag ta med kameran till jobbet och ta lite bilder.....

En god natt önskar jag er! ♥

                                                                
Comments

Här kommer svaren

Hej! Sådär ja, då var det slut på frågestunden. Tack för alla era frågor. Här kommer svaren:


Vart bor du och vad jobbar du med?            

- Jag har just flyttat till Nordmaling, Västerbotten. (Ska bygga nytt hus här som blir klart i oktober. Kommer ursprungligen från Tierp) Jag jobbar på Umeå Flygplats med incheckning, bokning m m

Hur länge har du bloggat? Vad gör du annars när du inte bloggar?

- Jag började blogga i hmm januari 2007, tyckte det verkade kul att skriva. När jag inte bloggar är jag helst ute och går eller umgås med familjen, lyssnar på musik eller ser en bra film.

Vem har gjort din bloggdesign?

- Min bloggdesign är gjord av underbara Emmy - Amafao. Hon är grymt duktig. Tro inte att hon gör designer gratis, för hon lägger ner enormt mycket tid på att göra det bra.  Ibland har hon tävlingar på sin blogg där hon lottar ut designer - så håll utkik.

Hur tycker du en blogg ska vara? Vad vill du läsa om? vad får dig att fastna?

- Jag gillar bloggar som är personliga, där folk bjuder på sig själva, utan att egentligen inte avslöja allt.  Gillar vardagsincidenter, roliga som mindre roliga. Kan handla om saker som händer allmänt i världen som man vill diskutera. När man skriver om vad man vill köpa eller vad man har för inredning hemma och sånt. Gärna en blogg med mycket bilder, kan vara bilder på allt möjligt som personen tagit själv. Då blir det mest personligt och roligt, tycker jag. Jag har inget behov av att se dagens outfit i folks bloggar, men samtidigt kan det vara kul ibland det med, men det är inte något jag "längtar" efter i någons blogg. Visst skulle jag kunna slänga up en outfit själv, men det händer inte så ofta :)

Vilka bloggar läser du mest?

- Min absoluta favoritblogg är Karins blogg. Den har allt som jag gillar utan att kännas pretentiös. Får aldrig känslan av att hon vill visa upp sig bara för att visa hur snygg hon är eller så. Hon känns äkta.  Fyndiga texter och inlägg, fina bilder osv

Emmy

Tobias

Frida



  är några exempel på bloggar jag gillar.


Vad fick dig att börja blogga?

- Jag råkade av en slump hamna på blogg.se's hemsida. Började läsa bloggar och tyckte det verkade jättekul. Började för att det var kul att skriva och dessutom läsa andras bloggar. Dessutom är det ju som en slags dagbok och man kan gå tillbaks och titta.

Vart går din drömresa?

- Drömresmålet är Nya Zeeland, helt klart!

Kan du göra bloggdesigner?

- NEJ!

Hur många besökare har du per dag ungefär?

- ca 1000

Tjänar du pengar på din blogg?

- Har inte tjänat en enda krona hittils

Vilken är din favoritmat?

- Tacos, helt klart!

Hur ser en perfekt fredagkväll ut för dig?

- Älsklingen lagar en god middag (han är världens bästa kock), vi pratar om vad som hänt osv och sen , antingen spelar vi ett kul spel, eller så ser vi en bra film. Bara umgås med varandra

Vilken bloggare ogillar du mest?

- Jag ogillar ingen, men jag tycker det är hemskt fånigt när man går in, bloggar anonymt och säger elaka saker om folk. Eller bloggare som inte uppskattar eller aldrig visar sina läsare respons - kan antingen genom inlägg i bloggen, eller att svara tillbaka på läsarnas kommentarer. En annan sak är när man utnyttjar folk, tex för att få bloggdesigner gjorda, sen ljuger man och säger att man gjort dom själv. Det är elakt!

Vilken är din favoritfärg?

- Rosa och grått (var tvungen att säga två)

Vad skulle du verkligen inte klara dig utan? (Du får inte välja en person)

- Vatten

Sådär ja! Det gick ju bra. Hoppas ni har fått svar på era frågor! Tack alla ni som ställt frågor! ♥



















Sista chansen

Ja, sista chansen nu att fråga mig om vad ni vill! Var inte rädda, fråga på - ni kommer få svar! :) (Frågestunden avslutas vid 19-tiden)


glöm inte

Hej! Glöm inte att ställa frgår om vad du vill (om mig, min blogg, mina intressen, ja vad du vill) frågorna kan ställas fram till 19.00 :)

Chique

Hej! Lade just in en beställning på Chique. Tre saker som jag måste ha, eller två saker men brillorna åkte med ändå.  Blev ett helt underbart armband, en jättecool ring och ett par pilot. Vad tycks?

Stor bild
Stor bild

Frågestund?

Jag tänkte, istället för att jag skriver ett inlägg och presenterar mig så kan vi köra en frågestund om ni vill. Fråga vad ni vill fram till 19.00 så svarar jag på frågorna och lägger ut dem här i bloggen! FRÅGA PÅ!♥



                                                        

Sex and the City!

Hej och godmorgon! Hur har er natt varit? Sovit gott hoppas jag! Det gjorde jag, slocknade på soffan framför en film, vaknade runt femtiden och gick och lade mig i sängen. Gick upp och åkte till jobbet vid åtta imorse. Sitter här nu på rast. Händer inte mycket nu fram till 15-tiden.

Igår hade ju filmen "Sex and the city" premiär i London. (Konstigt att de inte hade premiären i New York?!) Jag vet att det är många som ser fram emot premiären här i Sverige den 21:a juni. Ska ni se filmen när den kommer på bio?


Godisbegär

Godisbegär kan verkligen knäcka en......

image101

Godnatt

Godnatt allihop! Vill bara säga att ni är bäst! Love you!♥



                                                                                       

Finskor

Jag fullständigt älskar dom här pumpsen från Blink med öppen tå och snyggt spänne över foten. 399kr hos Brandos











                              Brandos.se

Helt sjukt mycket nostalgi

Denna väcker en massa roliga minnen hos mig :) Hahaha




Min lösning på krysset

Löste ni Sommarkrysset? Haha min lösning gick ju inte så bra, eftersom jag precis innan programmet började glömde bort att det snart skulle börja och gick in i duschen istället, så jag missade väl en 10 min ungefär. Tänkte sen att snabbgenomgången kommer ju, så jag väntade på den, sen näör den kom gick ju allt rätt fort men jag fattade inte att man inte  bara skulle skriva uppifrån och ner....haha så så här såg mitt kryss ut. Tänkte, var ju rätt lätta frågor, så jag blev lite orolig att jag faktiskt kanske är HELT korkad!? :)

GBLVYOG - vad är det???    Ska såklart vara "BYGGLOV"


Sommarkrysset

Fan av Gry Forsell som jag är(hon är som Carina Berg tycker jag, urcool)så ska jag se "Sommarkrysset". Vad kollar ni på? See you later♥


Pizza

Sådär, nu är pizzan klar. Nu ska jag sätta mig och mumsa :) Visst ser den god ut?


Kvällens planer

Åhh jag blir ärligt jätteglad över alla goa och fina kommentarer så jag får! Jättekul att komma hem och läsa så många kommentarer! Tack ♥:)
Nu väntar pizzan i ugnen. Köpte bara en färdigpizza på Statoil. Orkade inte vänta på en beställning på pizzerian. Idag ville jag bara komma hem ! Köpte också en påse godis att ha i knäet efter pizzan när jag sitter och slöar framför dumburken. Idag blir det bara slapp TV-myskväll för min del! Vad ska ni göra?

Ni blir väl inte det minsta sugna va?;)






Dagens lunch

Inte kommer jag ihåg att det bara var en sån liten bit kvar av mammas födelsedagssmörgåstårta!? Har vi råttor i kylen eller? Hmm...måste ju varit det då eftersom jag varit ensam hemma ......Ja, iallafall så är detta min lunch. Till det blir det ett glas påskmust och efter en kopp nescafé ;)



Barnmorskorna

Japp, efter att jag vaknat efter min alltför korta powernap slötittade jag på "Barnmorskorna". Alltså, jag är så himla blödig när jag ser pappor som grinar, mammor som grinar osv. Då gick det inte att stoppa flödet genom tårkanalerna! Jag hoppas verkligen detta program kommer igen. Helt suveränt. Får mig att tro att till och med jag kanske kan klara av att föda barn, som är så rädd. Snart ska jag ner till centrum, sen bär det av till jobbet för andra gången idag.

Vad har ni för er?♥


Frukost

Är det bara jag som inte kan lägga in html-koder på "infoga koder"?? tex videos eller andra koder?

Nu har jag iallafall avnjutit min lilla frukostpåse som jag köpte på flygplatsen innan jag drog hem. Har ju avverkat första passet för idag och ska in igen till 14.00 och köra ett till. Nu tänkte jag knoppa en stund. 

Vad ska ni göra idag?♥

Min frukost idag








Godmorgon!

Hej! Efter en natt med alldeles för lite sömn (har bara mig själv att skylla), står jag nu på jobbet. Känner mig inte direkt på hugget att ta emot en massa kunder men vad ska man göra? Nu tillhörde jag ju inte dem som satt uppe och kollade ishockey, men jag var helt enkelt inte inne på att sova tidigt. Har bara en avgång nu på morgonen sen ska jag hem och sova järnet! Hoppas ni alla får en underbar lördag! (Fint väder ser det ut att bli också) Kram på er ♥


Mer rosa

Rosa är en underbar färg! Jag älskar rosa! Fasen vad jag borde gått och lagt mig redan, ska ju upp 4.15, men "what the heck" man lever bara en gång :)



Godnatt

Godnatt på er! Tack för all gulliga kommentarer och hoppas att ni får en bra lördag!

KRAM KRAM♥

DAGENS ROSA JAG


Grattis Mamma!

17MAJ:
Idag är ingen vanlig dag, för idag är mammas födelsedag..HURRA! Grattis Älskade Mamma på födelsedagen!


happy_birthday_10.gif

Vilken bild är finast?

Här kommer lite bilder från förra helgen som Älsklingen och jag spenderade i hiuvudstaden. Vi bor ju rätt nära men ibland är det lyx att bara bo på hotell och slappa, käka frukost utan att behöva duka bort efter sig...eller håller ni inte med? Man behöver faktiskt inte åka så långt för en semester :) Fast det ska ända vara så pass att man inte kan knalla hem till sin egen bostad och hämta något som man glömt...utan bara vara! LYX!♥

Nå, vilken bild gillar du bäst?
1)



2)




3)



4)



Störningar i mobilnätet

Jag läste på Karins blogg att hon också haft problem med att ringa mobilsamtal idag. Jag har också haft det. Antar att ni är många därute som haft samma problem??Läste dock nyss att det är nåt större fel på Telias nät och att ca 4 miljoner kunder är drabbade! Fixa snarast Telia så vi kan fortsätta leva!


Brun utan sol

Köpte denna för ett år sedan. Det står att man ska spraya på men absolut inte smörja runt den, utan låta det vara tills det torkat. Ja, jag höll den och sprayade på det avstånd som stod, och det blev alldeles prickigt. Men sen tog jag iallafall och smörjde ut med händerna, och då blev det jättebra! Däremot varning såklart - TVÄTTA HÄNDERNA SNABBT SOM FASEN EFTER! Hehehe........Finns att beställa här ifall man vill prova

Spraysun Flaska - Klicka på bilden för att stänga

Blogg.se säger Logga in

Hmm står en kommentar längst uppe i min blogg att jag nu kan logga in via blogg.se's framsida. Men..neheej då! Inte går det inte !:(  Suck.......................

TÅRTA

Imorgon 17:e maj fyller mamma år! Igår firade jag henne eftersom hon och pappa åker till stugan i helgen och jag ska jobba. Var ute och köpte ett fint silverarmband och en flaska rosé i en presentpåse. Plus att jag hade köpt pecanwienerbröd också. Hon blev iallafall jätteglad......Idag ska hon hämta smörgåstårta och vanlig tårta. Den vanliga tårtan kan jag vara utan - tårthatare som jag är...det bara växer i munnen tycker jag...men smörgåstårta är väl alldeles för gott! Farligt begär kallas det! :D Mamma lämnar en bit här hos mig innan dom åker ikväll. Hoppas hon lämnar en stor bit! Vad gillar du bäst? Smörgåstårta eller vanlig tårta?♥






Dålig natt

God morgon!

Hoppas ni har sovit gott! Här vaknade man upp till sol och ca 10 grader. Jag fick och lade mig runt halv tolv igår men kunde inte sova! Snurrade runt, sen började det klia över hela kroppen, och sen till slut när klockan närmade sig tre, vände jag håll och lade huvudet i fotändan, flyttade kuddarna dit också...och SOMNADE! Varför då? Varför tog det tre timmar, vända håll och somna?...ja,ja nu är jag iallafall uppe! Börjar jobba 14.45 idag. Blev bjuden av Carin på jobbet hem till henne ikväll, på lite middag och vin, men jag skippar eftersom jag slutar 18.45 ikväll och sen börjar jobba 05.45, plus att jag inte kan dricka vin eftersom jag måste köra för att ta mig hem. Nästa gång ska jag med iallafall.....vill ju inte vara den som alltid bangar...fast detta var ju första gången sen jag flyttade hit :D
Imorgon fyller mamma år - 17:e maj. Hon och pappa ska bort och jag blir själv ikväll. Skönt...när man är van att vara ensam mycket. Nu när jag bor hos päronen tills vårt hus blir klart så är det klart att man trånar efter dagar då man kan vara ensam. Så, ikväll blir det en lugn kväll....Vad ska ni göra idag?♥

Fulaste jackan

Egentligen vill jag skriva om kläder jag gillar, men jag måste bara få klanka ner litegrann på Olsensystrarna igen. Inte för att jag kan se vem som är vem av dom, men jackan till vänster måste va bland det fulaste jag sett!

Mary-Kate Olsen and Ashley Olsen

Giftemål

Giftemål sägs det att det blir mellan Ashley Simpson och Pete Wentz nu på lördag, 17:e maj. Hoppas det håller längre än syrran Jessicas äktenskap, fast det gör det säkert för hon kändes absolut korkad i TV-serien Newlyweds. Ja, stundtals tyckte jag hon var riktigt pinsam att kolla på, plus att deras äktenskap verkade så innehållslöst. Lycka till Ashley istället! Tycker dessutom dom är söta tillsammans!

Ashlee Simpson and Pete Wentz

Dada: Princess

Sneakers från Dada - Princess.  Jag tycker dom är grymma! Vad tycker ni? Finns att beställa här




Städtorsdag

Usch....suck...nu har jag städat klart. Skönt när det är gjort, dammtorkat allt, dammsugit och torkat golv. Snacka om svettigt också. Haglar ute......suck och åter suck....Känner mig inte på bästa humör idag. Hoppas det går över. Önskar att jag kunde få en kram av min Älskling. Skulle behöva en sån idag.  Enda bra är att jag vann 100:- på Triss........:D

Hoppas ni har en bra dag!


TOMAT

Hej!
Har inte hunnit blogga idag faktiskt. Varit på jobbet hela eftermiddagen och hann inte innan dess heller. Sitter på jobbet nu, jobbar till 21.30 och väntar på att sista planet ska landa. Sen får vi se om någons bagage är borta, annars får jag gå hem. Skönt! Imorgon är jag ledig, då ska jag vara frisör åt min farfar :D Har nyss avnjutit en god tomat. Egentligen tål jag nog fan inte tomater. Blir jämt röd om läpparna och det kliar som fasen....men det är ju så gott! (Nån annan med samma problem?)Så jag får väl stå ut med utslag runt läpparna, ingen som ser mig nu iallafall haha. Annars kanske ett sätt att skrämma iväg folk på.....:D Hur är det med er idag?♥


Blääää....

Usch och blääää. Tråkigt att åka ifrån min Älskling idag. Kommer inte ses förrän nästa fredag. 1,5 vecka! Suck och frustration!





NY DESIGN

Hej! Jag vann ju en design av AMAFAO - Emmy förra veckan. Idag har hon fixat till den åt mig. Vad tycks? Jag är helnöjd! Tack snälla Emmy för all hjälp och för att jag vann! :D...eller ja, kanske borde tacka mig själv för att jag vann?! :D


Vill-ha-klänning

Jag älskar denna klänning från forever21. Den är så söt! Jag går in på olika svenska sidor, men utbudet på klänningar är så tråkigt, finns inga riktiga festliga klänningar som jag skulle vilja ha. Jag vill ha en klänning till min pappas 60-årsfest i höst. Någon som har något bra tips på var jag kan hitta en "svensk" klänning ?...Haha...(ska inte vara någon balklänning eller det stuket, inte någon långklänning), bara en vanlig lite finare klänning. Jag vore evigt tacksam!


Bad Hair Day

Sitter här i Älsklingens lilla övernattningsetta och har upp till öronen med tvätt som ska strykas och vikas. Nyss ätit räkcrepes, keso och ett glas mjölk. Ska städa tänkte jag, men det är så jobbigt när det är så trångt här, är ju bara 19,5 kvm. Men mer behöver man ju inte när man bara jobbar och sover. Ikväll ska vi mysa med lite "High Chaparall" och till det blir det ost, kex och vin!....jag åker ju imorgon så vi måste passa på. sen ses vi inte på 2 veckor. :(
Var ner en sväng till affären. Köpte lite nödvändigt. Men idag är det ju jättekallt ute. Det blåser verkligen isbjörnar ute! Känns som jag kommer stanna inne resten av dagen. Brrrrr..... Dessutom ser jag verkligen fram emot frisörbesöket snart. Måste toppa och lägga i lite ljusa slingor. Behövs verkligen för mitt hår ser ut som skräp idag! Usch och blääää!

KRONA

Hittade snygg ram med krona hos chique.se. Hittade dessutom gardiner på rea hos Haléns. också med kronor på (finns i svart och vitt) passar i ett rum för en prinsessa! :D

Spetsgardin

Ramen kommer från Lisbeth Dahl - länken finns här

15073-3640


Tatuering

Hej! Hur har er helg varit? Min har varit jättebra. Vi åkte ju till huvudstan, sov på hotell i Bromma, var inne i stan och snurra runt i affärer, på grönan, drack öl och åt god mat. Jätteskön och mysig helg. :D Bara jag och Älsklingen!

Sitter här och kollar på tatueringar. Jag vill göra en fjäril men har inte riktigt bestämt mig för hur den ska se ut. Sitter och kollar runt lite på vad man skulle kunna komponera ihop. Älsklingen har ju flera tatueringar. Han skulle ju inte vara densamme utan. Man är ju så van vid dom nu. Jag tänker inte ens på dom längre :D Har ni nån tatuering? Isåfall vad och var?


Drömmar

Nu är det dags för en som ska upp tidigt som jag ska, att gå isäng. Ska drömma lite söta drömmar om Älsklingen som jag träffar imorgon!!! :D Vi ska sova på hotell och mysa i Stockholm.  SOV GOTT!

Vad ska ni göra i helgen?

Sony Ericsson är tillbaka

Nu har Sony Ericsson kvicknat till!












Kyckling och grönsakswok

Nu har jag och mamma just avnjutit kvällens middag som bestod av kycklingwok. Det var kanongott. Jag hade en period där jag var så himla leds på wok, men nu är det sällan jag äter det så nu är det riktigt gott igen. Just nu har jag precis varit och tittat till Sony Ericsson som ligger på sjukan efter sin kallsup tidigare idag. Han har fortfarande inte fått bort allt vatten, men på god väg. Hoppas bara han återfår alla funktioner också.

Har stoppat in mina Adidasdojor i tvättmaskinen och kör ett skonprogram, sprayade lite Vanish på dom innan dom åkte in. Hoppas dom blir fina och vita tills imorgon. Måste ju ha bra dojor när jag ska traska runt i huvudstan hela lördagen.

MIN LILLA PÄRLA

Hej på er! Kom nyss in efter min lilla biltvätt. Har tvättat hela "pärlan" så nu är hon blank och fin igen och ren på insidan också Var ganska välbehövligt om man säger så! Faktiskt så tycker jag det är ganska kul att tvätta bilen. Man har tid att tänka ut saker och man får skvätta lite vatten. Jag diggar det faktiskt. Nog finns det tråkigare saker att göra här i livet. Jag är så klumpig bara. Jag stod och torkade kanterna på dörrarna och "PLUMS" hörde jag. "Vad var det där" tänkte jag. NEJ NEJ NEJ! INTE DEN! Insåg rätt snabbt att min kära Sony Ericsson hade fått sig ett bad i skurhinken! Jag livräddade honom snabbt och förde honom till tvättstugan, plockade isär honom och där han fick ligga och pusta ut och torka på en handduk. Ska snart kolla hur det är med honom *stackarn*

Nå vad tycks?







Saknar dig

191093-84

SAKNAR DIG MIN LILLA SKRUTT!

Trötthet och hunger

Åhhh Godmorgon!
Jag är helt sjukt trött idag. Kom till jobbet och kände att jag dör utan en macka först, så gick och beställde en av Yuri i restaurangen. En liten fralla med ost/skinka och grönsaker. Så nu sitter jag och mumsar i mig den. Usch....jg är verkligen trött! Hur är det med er?
VET NI? JAG VANN EN DESIGN AV AMAFAO! Jag är helt sjukt gladSkulle gärna länka till hennes blogg men jag får inte till det! Mina länkar blir vita och syns inte, jo om man för muspekaren över den, men annars inte! SUCK, har gjort som man ska för att ändra färg på länken men det går inte! Ja , men nu vet ni att mina länkar är vita så länkar jag till AMAFÄO'S BLOGG HÄR!  TAck snälla Du!!!! Visst är den sjukt snygg!

image963

Nedräkning

Hej!

Jag har märkt att många bloggare som pluggar har börjat nedräkningen till sommarlovet! Så nu blir jag lite kluven, för jag som jobbar, jag vill också ha ett riktmärke att sikta in mig på, en nedräkning. Jag är ju ny på mitt jobb så jag har ingen semester att ta ut iår, och inte något sommarlov....vad ska jag sikta på?  Ge mig tips innan jag blir galen!


Shoppingvanor

Godmorgon!
Hur har er natt varit? Sovit gott? Det har jag gjort, men det var jobbigt att kliva upp imorse. Som vanligt den här tiden blev det inget skutt ur sängen. Snarare att jag kravlade mig upp. Känner mig relativt pigg nu när jag är på jobbet, däremot kom jag sen för E4an var omdragen genom skogen för nåt vägarbete antar jag. Mäkta irriterande när man annars alltid är ute i tid så hade jag behövt några extra minuter imorse för att hinna i tid, eftersom det var 50/70-väg den nya slingan genom skogen. Jaja........Vad ska ni göra idag? Jag ska hjälpa min farfar att vårstäda. Han är lite sjuklig och legat på sjukhus ett tag, men nu är han hemma men orkar inte så mycket. Tänkte vara snäll.......

Dagens fråga...hur mycket pengar lägger ni ner på shopping varje månad? och då menar jag inte mat och sånt utan kläder/inredningsprylar och sånt?



Mixer

Egentligen önskar jag just nu att jag snart fyller år så jag kunde önska mig en mixer i födelsedagspresent. Skönt nu till sommaren när man kan göra svalkande milkshakes och smoothies. Mixer är ju perfekt till mycket, går ju att göra barnmat och en massa annat i dom. Men sen kom jag ju på att jag ju redan HAR en mixer. Haha.... måste glömt bort det nu när vi flyttat! Så nu behöver jag inte önska att min födelsedag flyttas närmare i tiden, nu kan jag ju njuta av mina milkshakes och smoothies ändå! Bra va?

image165




Platåsandalett á la ELLOS

Jag gillar den här sandaletten så mycket! Älskar färgen, Finns hos Ellos för 329kr. Ett bra pris.
Finns även i vit.
                   

DAGENS

Hej!
Hur har ni haft det idag? Vad har ni gjort? Jag har inte gjort så mycket. Åkte och jobbade, slutade 10.45 sen åkte jag hem. Bakade bullar och sen somnade jag en stund på soffan efter att jag ätit en enkel lunch. Orkade inte med något avancerat idag. Jag som aldrig brukar sova på dagarna efter jobbet men idag var det nödvändigt! Tråkigt väder förövrigt. Blåser kallt och är mulet. Fast det ska väl bli bra väder i helgen.

Åhh just det, måste berätta att Älsklingen har bokat hotell i Solna i helgen. Ja, kanske inte låter så kul att bo på hotell i Solna, men för oss känns det jätteskönt! (plus att Älsklingen har jättebra rabatt med sitt jobb)Känns ju skönt nu att kunna unna sig att vara tillsammans och lyxa till det lite i vardagen, då spelar det inte så stor roll var man åker och bor. Kanske blir en tripp till Solna Centrum. hehe ..... Är det bra där?? In till stan ska vi också iallafall!

DAGENS mat
       

Stockholm Skyview

Hej! Har ni sovit gott? Det gjorde jag....som en stock! Sen var jag halvdöd när jag skulle upp. Blev inget skutt ur sängen direkt. Nu står jag på jobbet.....läser om nua "linbanan" som ska byggas utanpå Globen. Blir tydligen så man kan njuta av utsikten. Stockholm Skyview kallas det. Verkar rätt häftigt tycker jag. Ser ut på bilderna som en planet med banor runt tycker jag.....vad tycker ni?♥


Frisyr

Hej!
Är strax påväg i säng. Är rätt trött, men gick ju upp tidigt imorse också. Slötittade lite på Bert Karlsson i "Du är vad du äter", men orkade inte se klart. Ledsnade rätt snabbt. Fast nu när jag tänker på det blev jag rätt sugen på nåt nybakat, typ scones! mmmm tänk er scones, varma med smör på. Mums! Åhh nu måste jag sluta tortera mig själv! :)
Funderar på att klippa mig, egentligen skulle jag vilja fortsätta spara mitt hår. Men samtidigt är det ju så skönt med  en liten uppfräschning. Men nej, jag ska fortsätta spara. Men en toppning skulle inte sitta fel. Sen lite ljusa slingor till sommarn! Finemang det!

Så här kan jag tänka mig! Fin färg samt snygg frisyr!





So Sick by NE-YO


Smultronkex

Älskar verkligen dessa Smultronkex från "Göteborgs". Åhh jag får vårkänslor av smultronsmaken. Mums! Har ni några favvoritkakor?♥
image159



Haha har dessutom lyckats med att dra på strumpan ut och in! Det händer mig 99% av tiden. Fastän strumporna är rentvättade får jag alltid på mig den ena rätvänd medan den andra alltid är ut och in! Varför?♥
image160


Dagens bilder

Idag har jag fotat lite inne hos mina föräldrar där jag nu är inneboende i väntan på att vårt eget hus ska bli klart. Ville visa er lite hur jag bor.

"Röda rummet", eller iallafall "Röda Hörnet". Upptäckte idag att mattan, fåtöljerna, blommorna samt lamporna är röda. Så nu får det heta "Röda Rummet"
image155

Köket (Mamma gömmer sig i bakgrunden)
image156

Matplatsen
image157

Youtube klipp!

HJÄLP! jag blir galen! Är jag verkligen den enda i världen som inte får in ett youtubeklipp normalt på min blogg? Alla säger att man bara ska kopiera koden som finns under klippet och klistra in det i html, men varför blir det bara länken som ligger i inlägget och inte själva videoklippet?? Hjälp mig snälla!

Ellos

Det var ett tag sen jag var inne på Ellos hemsida och kollade, eller förövrigt alla sidor överhuvudtaget! Har ju varit si och så med tillgången till Internet senaste veckorna. Nu har Älsklingen fått sitt bredband installerat i sin övernattningslägenhet, så då kan jag bliogga därifrån nästa helg. Här har jag ju också dator, men varit i stugan hela helgenOch där finns ett gammalt modem via telefonjacket så går hur låååångsamt som helst. Det använder vi ENDAST i nödfall. Åter till ämnet. Som sagt, finns några härliga godbitar hos Ellos

ZoomaZooma
ZoomaZooma
ZoomaZooma

Jag har tänkt på en sak...

...det är väldigt skönt nu när flytten är avklarad, eller ja men grejerna är ju flyttade hit där vi ska bo nu, 60 mil från förra bostaden och det känns enklare, när vi får vårt hus i september kommer vi att kunna flytta in lite möbler/lådor lite då och då. Går ju inte när man ska flytta 60 mil. Då blir det ETT flyttlass, inget mer. :) Längtar efter mina missar Texas och Chicago, som förnärvarande bor hos mina grannar (föredetta), som tar hand om dom tills vi får huset klart. Här, jag bjuder på några bilder som nästa gör mig lite tårögd. Innan flytten hade vi inte en enda möbel som de kunde ligga och gosa på, så dom kröp upp och somnade på varsin flyttlåda...mina älsklingspojkar!

image153image154








Dagens mat

Hej! Usch usch usch! Jag har varit helt USEL på att uppdatera bloggen de senaste veckorna. Dock har jag flyttat våra möbler och lådor 60 mil, plus gjort i ordning i lägenheten, samt jobbat, och en massa annat!
I helgen var Läsklingen här. Han och jag kaklade badrummet i stugan, eller det gjorde han, men jag fick vara med och torka och polera efteråt:) Idag har jag jobbat, egentligen borde jag gå ut och tvätta bilen, men jag ska nog vila en stund. Känns kallt ute för det blåser förskräckligt ute. Tvättar man bilen i motvind får man väl allt vatten över sig?? hehe Vad gör ni idag?♥

Dagens mat - gulasch, potatis, kokta grönsaker samt tomater med ett glas mjölk till
image152



CHANEL No 5 champagne cocktail

Tydligen en kille som kommit på Chanel No 5 som champagne cocktail! Det låter inte gott, men låter otroligt lyxigt :)! Fast enligt honom är det samma doftnoter och inte så att denna cocktail smakar som parfymen. Tur är väl det! Skulle iallafall vara kul att prova! Tycker inte ni det?♥

Förresten......varför heter det cocktail? "cock-tail" haha!!hmmmmmm




Kycklingfajitas

Hej!
Jobbar idag till 18.45 sen till stugan, Älsklingen är där och ska laga kycklingfajitas till mig! Jippii! Mums, det ska bli sjukt gott! Åhhh vad jag längtar! Både till Älsklingen och till maten! haha.......Vad ska ni äta ikväll?♥



Mariah Carey

Jaha, så nu är Mariah Carey gift! Efter en månad ihop med killen. Hmm ja dom kanske har känt varandra längre än så, vet ej. Dessutom har dom inte skrivit äktenskapsförord. Hmmm ja, hoppas det håller denna gång då! Fast jag tycker att efter en månad låter lite hastigt och lustigt.....Vad tycker ni? Hur länge skulle ni vänta med giftemål?


RSS 2.0