Vårigt

Det är kul när våren kommer, efter en lång och mörk vinter. Man skiner liksom upp och folk letar sig ut ur sina iden med ett leende på läpparna. Man känner sig genast piggare och fräschare och speciellt när solen gett ansiktet lite av dess färg. Jag har verkligen mycket inspiration för hemmet och pysslar mer än gärna. Ska verkligen bli kul när vi kan börja planera tomten också. Ska bli kul att få bestämma själv hur man vill ha det i trädgården :)


Tulpaner är ju ett säkert vårtecken och känns fint och fräscht.


Några nya ljus i fräscha vårfärger köpte jag hos Plantagen.


Lite dålig bild, men ljuslyktor från Ljuva Ting, och vit och fräsch lampa.


Ljuslyktor, sotfärgade från Kosta Boda. Blomkrukor från Ljuva Ting

Kenny Starfighter

Förra veckan när ungarna var här gick vi på "Kenny Starfighter". Jag har inte direkt sett den när den gick som serie på TV för ett antal år sedan och hade inga större förväntningar på den, men den var verkligen sevärd, och rolig!! Rätt mycket vuxenskämt, som nog kan vara svårt för dom yngre att förstå. Det var bara två barn i salongen, och en av dom sådär "fejkskrattade" HA-HA-HA-HA lite monotont åt vissa av skämten, så där som en del gör när dom hör att andra skrattar men dom förstår inte det roliga själva.  Rekommenderas varmt!

Ishlo-Pishlo!!

 
Dessutom kommer Ice Age 3 för er som gillar dom filmerna

Vårskor

Hej! Sitter och kollar runt lite på skor till våren/sommaren. Finns så mycket jag skulle vilja ha, men dom här fina Adidas med guldränder ska jag nog klicka hem från Haléns. Hittade även dom coola gladiatorinspirerade heels med nitar.  Bra pris också!


Adidas Love Label Sandalett

Leila

Mums, kollar på Lelia på TV4+, och jag gillar allt denna gång, räkor, kräftor och sen cheesecake. MUMS! Vad kollar ni på ikväll??♥

6 km

Gick 6 kilometer i morse. Vädret var kanon och jag bara drogs ut genom dörren. Längtar redan tills solen gått upp imorgon! Sitter nu på jobbet, inte så långt kvar innan jag kan gå hem. Ensamt här på kvällen - ingen att prata med! Stackars mig ;) Längtar hem till Älsklingen som sover sött nu. Han har köpt massa godis så jag kan göra smoothies imorgon och dessutom kexchoklad, och det blir nog svårt att motstå ikväll. Tänkte kolla lite på Big Brother på TV400 innan jag knoppar.

Hur har ni det ikväll?♥Jag vill ha våååår!   (Fast det här var ju en höstbild...hmm ja ja)

RSS 2.0