Vi är med hus!

Hej alla rara människor! Så, nu är vårt hus på plats. Allt började förra måndagen. Jag drog till jobbet vid 04.45 och sen när jag kom hem vid elvatiden så stod huskroppen redan på plats! Sen har allt rullat på i väldig fart. Man hinner nästan inte ens tänka innan det tillkommit något nytt i bygget. Vi har varit ganska upptagna med att "rensa" efter snickarna eftersom det är vårt jobb så bloggandet har blivit lite lidande denna vecka. Otroligt vad fort det går!  Nu är vår lååånga väntan på vårt drömhus snart över. v.44 är det beräknad inflyttning. Ser verkligen fram emot det!


Här kommer en liten resumé av husbygget hittils:


En kranbil fick vi fixa i sista minut för att kunna få upp huset på grunden eftersom vägen som lastbilen egentligen skulle kunna köra upp på och lasta av från, var för dålig tyckte dom...vi höll andan....


Första delen på plats. Köket och vårt fina köksfönster som jag är glad att vi
valde till eftersom det inte var standard med fönster ovan diskbänk. Nu kanske det till och med kan bli kul att diska när man kan titta ut.....Njaaaeee! Eller vad tror ni?Hela huskroppen på plats. Huset börjar sakta ta form.


Taket läggs...


Vår fina "bro"...


Taket är klart. Visst blev det bra?


Garaget valde vi att bygga i vinkel med huset för att skapa lite avskildhet från tomten bredvid...ingen har byggt där än men det kommer väl kan jag tro, och då är det skönt med "noll" insyn.

Kommentarer
Postat av: Anna

men gud vad fint!!! blir lite avundsjuk nu!!! hehe :)det går nog rätt fort att bygga när det är färdiga moduler kan jag tro :) ja fönster över diskbänken kan allt vara bra! ju fler fönster desto bättre typ, skönt o kunna se ut åt så många håll som möjligt! :)själv skulle jag aldrig bygga hus på en liten tomt dock, vill bo på landet helst med lite mark till kanske.

2008-10-05 @ 12:36:17
URL: http://annaflickan.blogg.se/

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0