Dagens lunch

Dagens lunch består av...tre morötter. MUMS....IINTEEEE! men orkade inte göra något annat och dessutom ska min Älskling göra piroger ikväll tills jag kommer hem. Sen ska vi mysa i stugan hela helgen...bara vi två. Kan ju behövas när man annars är omgiven av folk både på jobbet och hemma.

Förretsen har målaren tapetserat tre sovrum idag och resten gör han klart på måndag och sen blir det slutbesiktning på tisdag och vi kan börja flytta in redan på onsdag om vi vill! Yippiii! Men vi ska nog vänta med flytten tills vi är lediga nästa helg och kan hämta lite grejer från stugan där vi har det mesta förvarat och dessutom måste vi ju städa ur efter hantverkarna samt tvätta fönstren på insidan. Utsidan har jag redan fixat. Ska bli så jäkla kul!!! Haha snacka om skadad man måste vara när till och med städningen känns rolig!? Skadad???:)

Dessa ska vi ha i vardagsrum och kök.


..och ljusa, randiga i gärstrummen. Två olika breddar på ränderna i respektive rum. Men de är helt neutrala. Blir ljust och fint.


I sovrummet blir det en beige tapet och en findtapet med nån sorts blommor på, och tapeten är i samma bottenfärg som resten. Blir jättefin! Hittar den dock inte på hemsidan. Alla tapeter kommer från Boråstapeter


Trevlig helg

Kommentarer
Postat av: anna

gud vad mysigt att flytta till hus :)

hoppas du får en riktigt mysig kväll!

2008-10-17 @ 16:34:12
URL: http://bonta.blogg.se/
Postat av: Evelina

vad roligt att flytta till nytt och göra det fiiint!

2008-10-18 @ 22:11:15
URL: http://evelinas.blogg.se/
Postat av: elisabet

Vilken häftig bild!

2008-11-01 @ 11:40:25
URL: http://stenvreten.blogg.se/

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0