Jag mår inge bra

Usch, jag mår verkligen inget vidare idag. Fick jätteont i magen i eftermiddag, brukar aldrig ha det. Sen har jag mått illa hela eftermiddagen.  Orkade mig igenom IDOL och nu tänkte jag krypa isäng. Behöver nog bara vila så blir det nog bra.
Idag har dom lagt färdigt golvet i huset. Kan visa bilder imorgon. Det blir sååå fint! :)

Vad tyckte ni om att Alexander åkte ur Idol?


Grey's

Några gråa höstfavoriter hos Lindex


Nya UGG's

Godmorgon! Har ni sovit gott? Jag sov hela natten, var upp på toa vid halv åtta och hade tänkt somna om sen, men det gick såklart inte. Idag ska jag gå och hälsa på byggarna i vårt hus, och sen ska jag städa ur lite eftersom de åker hem idag, men jag får vänta tills dom åkt hem.

Dessa skor påminner jättemycket om "riktiga" UGG's, men kostar endast 249:- hos Skopunkten. Ett bra alternatvi eftersom inte alla har råd med 2000-kronors UGG's. Riktiga Ugg's hittar du hos Brandos.





TÄVLING! vinn skor på BRANDOS.se

Gyllene Krona

Såg dessa underbart söta guldkronor som finns i både kruka (två storlekar) och tre-pack med ljuslyktor för 99kr. (jag har ju redan vita från Ljuva ting men skulle gärna ha dessa i guld också. Dessa i guld går att köpa här


God morgon

Godmorgon! Hoppas ni sovit gott! Det har jag, fast alldeles för få timmar. Nu är jag på jobbet och ska skicka iväg första flyget, sen bär det av hem till Annika och lilla Frida. Först ska jag inhandla en mössa till gullungen!

Vad ska ni göra idag?
Ha en bra morgon!

IDOL

Sådär ja, nu var kvällens Idol avklarat och jag tillbringade den, ensam i soffan med min Marabou Helnöt. MUMS!  Nu har iallafall min Marabou åkt in i kylen igen för jag tryckte faktiskt inte i mig hela. Imorgon blir det till att hälsa på kusins flickvän och bäbis Frida 6 månader :) Gullunge! Funderar på en sån här mössa till henne inför hösten. Vad tycks? Visst är den superfin?! Finns här



Kollade ni på Idol?


Rosa drömmar

Dessa tre är häftiga. Gillar den översta bäst. Den härligt rosa från Moncler. Båda kommer därifrån och jag vill ha båda.





Vi är med hus!

Hej alla rara människor! Så, nu är vårt hus på plats. Allt började förra måndagen. Jag drog till jobbet vid 04.45 och sen när jag kom hem vid elvatiden så stod huskroppen redan på plats! Sen har allt rullat på i väldig fart. Man hinner nästan inte ens tänka innan det tillkommit något nytt i bygget. Vi har varit ganska upptagna med att "rensa" efter snickarna eftersom det är vårt jobb så bloggandet har blivit lite lidande denna vecka. Otroligt vad fort det går!  Nu är vår lååånga väntan på vårt drömhus snart över. v.44 är det beräknad inflyttning. Ser verkligen fram emot det!


Här kommer en liten resumé av husbygget hittils:


En kranbil fick vi fixa i sista minut för att kunna få upp huset på grunden eftersom vägen som lastbilen egentligen skulle kunna köra upp på och lasta av från, var för dålig tyckte dom.



..vi höll andan....


Första delen på plats. Köket och vårt fina köksfönster som jag är glad att vi
valde till eftersom det inte var standard med fönster ovan diskbänk. Nu kanske det till och med kan bli kul att diska när man kan titta ut.....Njaaaeee! Eller vad tror ni?



Hela huskroppen på plats. Huset börjar sakta ta form.


Taket läggs...


Vår fina "bro"...


Taket är klart. Visst blev det bra?


Garaget valde vi att bygga i vinkel med huset för att skapa lite avskildhet från tomten bredvid...ingen har byggt där än men det kommer väl kan jag tro, och då är det skönt med "noll" insyn.

Drömhuset

Sådär. Nu är vårt hus på plats. Eller det kom i måndags och sattes upp på en dag. Idag har snickarna lagt taket och sen ska det göras färdigt inne, golvläggning och tapetsering. Åhh vad jag längtar! Det kommer bli grymt att få flytta in där! :) Har fotat en massa men inte lagt upp bilderna än. Så nu är huvudet fullt med inredningstankar.....


Hur ser ditt drömboende ut?


Sju år sedan

Tänk att de är sju år sedan attacken mot World Trade Center och fem år sedan Anna indh mödades. Känns som om det var igår! ♥
                                                      zwani.com myspace graphic comments
          

Metallic Tall Gladiator Sandal VS. Forrest Gump

Sådärja, nu är både jag och Älsklingen vakna. Jag har hunnit dricka upp sista skvätten kaffe som fanns kvar, så nu får han inget. Haha Nädå men jag kanske ska föreslå att jag springer ner och köper mer?!

Dricker ni kaffe på morgonen?




Hittade dessa sandaler från Gojane. Tycker den ser ut som skenorna som Forrest Gump hade på sig som barn :) Haha

metallic tall gladiator sandal


ARN- Tempelriddaren

Kom på förut att jag missade "Singelmammor" i måndags, men såg det avsnitet på svt.se nu istället. Brukar ni se det? Jag gillar det jättemycket. Silas måst vara världens sötaste barn! Gullunge! :) Nu ska jag iallafall krypa ner under täcket och slå på första "Arnfilmen", sen är det sovtajm...om jag inte somnar redan innan filmen är slut. Jag tippar det senare alternativet. Sov gott♥

Bak kommer från hjärtat

Vad härligt det är med färg och form egentligen. Tänk vad mycket roligare och trevligare saker blir med lite färg och form. Som dessa bakmått från Syster Lycklig (Lisbeth Dahl) till exempel. Mycket roligare att baka blev det genast. Måste ha!

<----- klicka för större bild


Mellan två program....

Så, mittimellan två program. Just sett IDOL och nu väntar Filip & Fredrik på Kanal5.  Såg ni IDOL? Anna, som var sist ut var ju hur bra som helst.....så tårarna kom nästan. Se Anna's audition här 
Inge snacks finns de hemma heller.......suck......

Vad gör ni?


Doppresent

Dessa fina "kronor" hittade jag hos  M925. Perfekt som doppresent men då måste jag ju hitta en baby som ska döpas så kanske som present till någon ändå. Går även att få en bokstav ingraverad. Jättefint!

 

Två väskor

Jag är ute efter ny handväska. Här är två jag skulle kunna tänka mig. Båda kommer härifrån

Handväska     - 01-10 - Choo Black
Handväska      - 01-3 - Rodeo Drive Olive


TYST

Så, Älskingen sover fortfarande efter sitt lång nattpass på jobbet, jag försöker vara tyst som en mus för att inte väcka honom. Ska försöka fixa min dumma dator som blivit med nåt virus (tror det eftersom den är så konstig). I eftermiddag ska vi hälsa på våra älskade pojkar.........Hoppas dom blir glada att se oss! Lika glada som vi :D

 

Backhoppning

Kollade ni på Filip & Fredrik? Va inte lika kul som jag trodde det skulle vara. Deras andra progra var mycket bättre. Men kul när Fredrik fick åka backhoppning. Haha men händerna på ryggen när han släppte efter utför backen såg han ut som en riktig proffsåkare :)
Tror jag fått nåt skitvirus på datorn. Ibland poppar nån skum ruta upp som inte går att få bort och när jag skriver hoppas den över bokstäver som jag sen får gå tillbaka och fylla i. SUCK! Måste fixa det imorgon. Men nu orkar jag inte. Ska borsta gaddarna och senkrypa ner i sängen och kolla på Miami INK innan jag sluter mina blågröna.



Sweet Dreams

JellyMuffin.com - The place for profile layouts, flash generators, glitter graphics, backgrounds and codes

Filip & Fredrik

Så var det äntigen tisdag och premiär av Filip och Fredriks nyaprogram kl 21.00 på Kanal 5. Jag kommer sitta bänkad och har laddat upp med naturgodi och bli nog saft till det - riktig "premiärstämning" här med andra ord :)

Ska ni se Filip & Fredrik ikväll?


Nya skålar till mina hjärtan

Varit en riktgt hektisk vecka med en massa jobb. Orkade inte blogga, ville bara sova. I helgen tllbringade vi en massa tid vid husgrunden och fixade lite med isolering, för nästa måndag kommer huset att lyftas på plats. Ska bli hur kul som helst! 
Imorgon får vi träffa våra pojkar som jag längtar fruktansvärt mycket efter. När dom flyttar hem till oss igen så fort huset blir klart ska jag ha nya, fräscha fina matskålar väntandes på dom. I valet och kvalet vilka jag ska välja av dessa.


    
Kattgalaxen




Ljuva Ting (Lisbeth Dahl)

Singelmamma igen

Gjort idag:

Jobbat

Gått i möbelaffärer och hämtat kataloger

Inhandlat ny jacka och nya byxor

Ätit mat

Sovit en stund

Tagit en  powerwalk 5 km

Varit på middag hos min faster och farbror




Nu ska jag kolla på "SIngelmammor" i SVT innan det är läggdags. Nån som brukar se det?

Imorgon bär det av till Arlanda. Jag och chefen flyger dit med 7-planet och åker hem 19.55 så det blir en lång dag med kurs på datasystemet. Är väl meningen att jag ska bli nån form av hacker på jobbet ;) Hoppas på en bra dag och att jag inte är alltför trött imorgon.

Sov gott


RSS 2.0