Gräva ner mig

Sådär, nu är man nyduschad och klar för sängen. Ska upp 04.30 och till jobbet så då känns det så himla skönt att få unna sig en tidig kväll. Idag har jag varit ett riktigt motionsfreak haha. Gick 4,5 km med mamma, sen ut i skogen och gick runt i ca 2 timmar. Sen tog jag en cykeltur med mammas cykel 4,5 km och upptäckte ganska snart att jag inte höjt upp sadeln nog mycket så jag fick typ kramp i benen efter ett tag eftersom det inte gick att räta ut benen ordentligt. Mamma är ju en småväxt person. Det är inte jag. Efter cykelturen träffade jag min kusin Johan, hans tjej Annika och deras lilla 5- månaders babytjej Frida. Världens gladaste unge - alltid med ett leende på läpparna. Gullunge! Blev iallafall bjuden på middag dit. Inte bestämt vilken dag än, men hoppas det blir snart!

Nu ska jag gräva ner mig i dessa tre tidningar som jag köpte idag. Jag har fått dille på heminredningsmagasin sen huset började byggas. Ska bli grymt kul att få inreda det!





Upptäckte att Hus&Hemtidningen hade hälften av all text/bild utanför. Måste blivit nåt tryckfel. Jäkligt drygt eftersom jag inte har kvittot kvar och vill läsa den idag, men nästan alla repotage går inte att läsa eftersom man inte kan läsa texten. Det gäller alla sidor i tidningen. Tror jag ska skicka iväg ett mail till tidningen med en bild och visa dem.



Shopping

Sitter och kollar in Lindex utbud på nätet. Tycker faktiskt att de har en hel del snyggt i höst. Som den här toppen med rund ringning och knytband i midjan.  Finns i svart, röd, lila och grön. Svart är såklart snyggast!






KampanjBanners 12

Svamp blev blåbär

Ja, nu har jag varit ute precis hela dan. Först gick mamma och jag en promenad, en lång en, till ICA och runt vid havet. Skönt som fasen. Sen drog vi ut i skogen med pappa för att kolla efter svamp. Jobbigt när man är ny på ett ställe för då är det svårt att hitta, och precis så blev det. Hittade inte en enda svamp. Jo, massor av svamp fanns det med inga som vi brukar plocka, och de såg dessutom oätbara ut många av dom. Speciellt efter den där kvinnan som dog inatt pga av förgiftning av svamp så är man ju lite extra försiktig.

Hur som helst så satte jag mig ner i skogen och började plocka blåbär istället. Hann inte plicka med än 1/2 liter innan pappa ropade genom skogen att det var dags att åka. Nu i veckan börjar ju älgjakten också så då vill man ju inte springa runt i skogarna. Hoppas det finns bär kvar till helgen så vi kan plocka lite till och frysa in, och som vi kan ha till smoothies sen i höst - MUMS!

Kolla, efter att ha skrubbat händerna med tvål och vatten är mina fingrar fortfarande blåbärsblå :D







Prima Ballerina

En av nyhetérna hos Laredoute är dessa supersöta lackballerinas från Laredoute.  Finns i svart, rött och brunt. Jättesöta prickiga band med rosett i fram.

Hem Hem Hem

Hej!

Älsklingen ringde nyss:

-Jag vill att du kommer hem nu! Jag har förberett mat och allt, nu är det bara du som fattas. Jag saknar dig!:)
Världens bästa Älskling.

Nu ska jag bara ta emot de sista passagerarna sen ska jag bränna hem till stugan och äta en god middag och bara mysa med Älsklingen. Ska bli hur skönt som helst att få vara ledig i tre dagar. Känns riktigt lyxigt eftersom jag jobbat i princip varje helg hela sommaren. Önskar er alla en kanonhelg men vad ni än tar er för. Kramar

BRÖLLOP

IKEA har en serie porslin med assietter/fat, skålar, tårtfat och uppläggningsfat m m som heter Bröllop. Jag vill ha allt. Den är så grymt söt med söta blommor på. Skulle vara kul att få köpa till nya huset. Nytt och fräscht! Tål att tänkas på!





Släpp fötterna lös

Just nu befinner sig mina fossingar i ett par mörkblåa pumps som jag måste ha på jobbet. Snart får dom kliva ut i det fria iklädd ett par ADIDAS jobbigskor. Skönt!    jag har jobbat hela eftermiddagen. Nu har Johan och den andra killen börjat och hunnit en hel del på husgrunden. Så spännande att se det växa fram och inse att vi kommer att bo i vårt drömhus vid havet:) Härliga tanke!

Väntar nu på att sista planet för ikväll ska landa och pappa som sitter på det planet ska åka med mig hem. Vad har ni haft för er idag?

Regn och rusk

Hej!

Nu har Älsklingen kommit, och hans jobbintervju verkade gå bra...så nu har han åkt igen för att träffa killen han ska jobba med om han får jobbet. Själv sitter jag och väntar på att åka och jobba. Finns inte jättemycket att göra eftersom det spöregnar ute. Vi tog en sväng förbi vårat husbygge och de har nu börjat få upp plintar till grunden. Komemr bli jättefint och huset kommer upp en bit också vilket är kanonbra. Ju högre upp desto mindre insyn från vägen och bättre utsikt ut mot havet. Tyckte synd om byggarna som fick stå ute i regnet.

Just nu surfar jag runt lite på Brandos hemsida. Ärt ute efter ett par skor till vintern men ändå sitter jag och hittar en massa snygga finskor :). Skulle i och för sig behöva ett par skor till pappas 60-årskalas den 30 september, men egentligen är det höst/vinterskor jag är ute efter. Dessa är grymt söta!







                                                   Brandos.se

Glasögonorm

Förresten blev det dessa bågar som beställdes igår. (Tack till er som hjälpte mig välja) KRAM♥


IKEAKATALOGEN

Så, nu har jag kommit hem från jobbet, hunnit med att landa en stund hemma framför TV4-nyheterna. Nu ska jag dock borsta gaddarna och sen krypa ner i sängen. Vi tvåtiden ska Älsklingen påbörja sin resa uppåt hit och imorgon bitti ska han på intervju för ett jobb vid 9-tiden så ni måste hålla tummarna på att han får det så vi slipper vara särbos any longer.....because I'm sick and tired of it! Hoppas Hoppas så man slipper spendera nätterna ensam.......

Nu ska jag glutta lite i IKEAkatalogen som kom på posten idag!


Natti natti!

TOP

ASOS har som vanligt fått in en massa snyggt. Som denna top tex. Den är ju grymt söt men har mina tvivel om det ens är något att beställa inför hösten?! Tycker ändå den är rätt somrig på nåt sätt. Den är iallafall grymt söt men velar om den ska klickas hem eller inte?!
Chandelier Tie Strap Button Reed Print Top

Skor + väska

Grymt snygga svarta heels och en underbart söt väska från ASOS, Ja jag har börjar tillhöra den kategorin av folk som börjar bli beroende av den sidan..........nä, om jag skulle ta och klicka mig vidare till kassan :)

Sov gott!                       



                      zwani.com myspace graphic comments
Stone Bow Front Grab Bag 

 

Tankade Bensin i en Dieselbil

Sitter nu på kontoret och väntar på sista ankomsten för ikväll. Det flyget ska landa här 21.00 sen kan jag gå hem om det inte händer nåt annat. Ska försöka klämma i mig lite mat medan jag väntar. Hade två inställda flyg idag (samma plan som ska hit två gånger därför blev det två). Besättningen skulle ta en hyrbil från AVIS och åka hem till Östersund, åkte iväg men ringer en halvtimma senare....då har de lyckats tanka i bensin i en dieselbil. Hahaha.......vantligtvis brukar ju hyrbilar vara fulltankade men AVIS hade nåt fel på sina kort så de kunde inte göra det så besättningen skulle betala själva. De ringde till oss och vi fick fixa bärgare och de kom tillbaka hit, sen ringde de och fixade en annan hyrbil från Statoil. Eftersom det är någon kirurgkonferens här i stan så finns det inte ett enda hotellrum ledigt heller, vilket hade varit deras första alternativ redan från början. Nu har de iallafall påbörjat sin resa mot Östersund.

Annars har det varit regn och rusk hela dagen. Ganska OK att sitta på jobbet en sån här dag. Finns inte så mycket att göra utomhus iallafall. Grymt sugen på Tacos är jag dock!.......Det är mitt största problem just nu, i-landsproblem skulle jag kanske säga.......


Söta ugnsformar á la RICE

Inreda.com får in ursöta ugnsformar i olika pastellfärger som du just nu kan förhandsboka. Jag är grymt sugen på att klicka hem någon av dem.  Jättesöta med vågiga kanter och fina handtag. 245-510 kr beroende på storlek. Levereras i september.



                                       

Gay-bröllop

Hej! Varti borta hela dagen. Grannarna, som tar hand om katterna, har vi spenderat hela dagen med, förutom först när vi åkte till Uppsala för att köpa nya delar till bromsarna på SAABEN. Tack Älskling för att du fixade det åt mig! Blev pizza hos dom samt nybakad äppelkaka, MUMS! Sen splade vi kort  -JAG VANN!

Alla snackar om Madonna - 50 år. Ellen De Generes är också 50 år och tycker hon ser väldigt fräsch ut. Mellan henne och Portia De Rossi skiljer den 15 år, mellan mig och Älsklingen skiljer det 14 år men vem bryr sig om det!? Tycker Ellen ser fräsch ut! De två har förresten gift sig nu!


Portia de Rossi och Ellen DeGeneres.
Foto: AP

Tatuering

Sitter och skissar på en tatuering jag vill göra. Har funderat länge men har kommit på en skiss iallafall. En fjäril i mitten, mitt i den ska det vara kattögon (symbol för våra två katter), ett "P# för älsklingen infällt på ena sidan, ska bli ett "V" för mig själv på andra sidan. Har inte gjort den klart på långa vägar och desssutom ska den inte se exakt ut så här....men vår tatuerare Jocke kan skissa upp den sen. Jag ska ha den mellan skuldrorna, mitt på ryggen. Vad tycks? Har ni tatuerat er?


Kattortyr

Hallå!

Har ni haft en bra dag? Min har varit bra eftersom jag fått hälsa på mina gullegrisar - katterna. Så härligt attf å se dom och ta i dom igen. Gullungar! Värst för dom var väl (trots att dom är världens fogligaste och snällaste katter ) att vi båda heade på fästingsmedel, öronroppar och maskmedel så det blev rena rama läkarbesöket. Men dom bara spinne och njuter när man håller på med dem.  Vi ska dit igen på söndag. Hann inte vara så länge eftersom vi hade frys/kylvaror som skulle in i kylen så det var bara att skynda sig. Nu har Älsklingen slocknat på sängen så jag passar på att blogga lite.

Tror dock att det är sängdags nu för min del. Sov Gott allihop!♥

Förkyld

Idag känner jag mig lite förkyld. Det kliar i halsen så där så man skulle vilja stoppa ner toaborsten eller nåt och klia med, och jag är dessutom täppt i näsan. Det som lyfter upp är att jag ska hälsa på mina små kattbäbisar idag! Längtar jättemycket efter dom!
P sa igår att han drömt att jag hade en affär med Petter (artisten) och att han varit riktigt irriterad på mig när han vaknat. Haha...Petter är ju inte ens nåt jag skulle kunna tänka mig överhuvutaget! ........näe jag håller mig till den jag har!
Nu ska jag bädda sängen, dricka upp mitt kaffe och sen göra mig iordning tills P kommer hem och sen ska vi åka till stan och handla lite till ikväll då vi ska äta kräftor. Sen bär det av för att hälsa på katterna.

Vad gör ni idag?♥

Uppdatering

Det gick bra att tvätta håret i diskhon! :O Det blev faktiskt lika rent som vanligt. Regnet har fallit i princip hela dagen. Jag och P hann precis hem nu efter en promenad innan det började regna igen efter senaste uppehållet. Nu upplevde jag nyss lite nostalgi när "Emil i Lönneberga" visades i SVT. Snart ska vi äta lasagne, min Älskling och jag, sen blir det film i sängen innan vi somnar.

Sov gott sen!

Kramar!♥

TOGETHER, FOREVER


Gör du det för att reta upp mig ännu mer?????

Ni som läste mitt förra inlägg...........antingen har du Agnes....inte läst det...eller så vill du vara "a pain in the ass". Bara för det kommer jag ALDRIG ens lägga energi på att ens besöka din blogg


Agnes
om IRRITERANDE BLOGGKOMMENTARER:
http://www.gratismakeup.se/Register.asp?r=40233 Bli medlem, Det är as Grymt! Jag är det! Man samlar poäng och när man har samlat ihopp 400 poäng så får man ett gratis present kort på kicks hel gratis! ALLT ÄR GRATIS :D

Hårtvätt

Grymt bra......duschslangen är trasig....nu får man tvätta håret i diskhon! BRA!

IRRITERANDE BLOGGKOMMENTARER

Jag blir grymt irriterad på folk som bara lägger kommentarer i min blogg som "kolla in min blogg" eller " rösta i min blogg" men aldrig kommenterar min blogg. Jag gör aldrig reklam för min blogg när jag gör kommentarer hos andra. Så ni som bara vill göra reklam för era bloggar eller produkter gör er icke besvär att kommentera i min blogg. Grymt irriterande!

Att välja bågar är svårt

Att välja glasögonbågar är jättesvårt. Först har man ju "gått in" sina gamla och sen är det svårt med förändring så där hux flux. Jag har känt ett bra tag, speciellt när jag kör bil (och jag kör ju mycket bil) att jag sett dåligt och fått spänningshuvudvärk osv. Igår var jag till Tobias, min optiker (som tydligen också är född i Västerås precis som jag) och hur som helst har min syn på högra ögat blivit mycket bättre, medan mitt lilla brytningsfel på västerögat blivit sämre. De har liksom bytt plats kan man säga.  Jag letade bågar men tycker det är så svårt. Hittade två stycken och tänkte att jag kan nog behöva er hjälp att välja. En D&G-båge och en från X-Tasy. 

Vilken tycker du jag passar bäst i? Även om du inte tycker nån får du gärna säga det!
 Bara kul att höra vad ni tycker! ♥



En bra dag

Godmorgon! Hoppas ni sovit gott. Själv var jag helt död imorse när jag skulle upp 04.00 så jag snoozade ett par gånger men hann ju till jobbet ändå.
Idag är en jättebra dag. Först när jag slutat jobba ska jag packa lite sen drar jag till optikern för att kolla synen och välja ut några bågar som jag ska låna med mig över helgen och sen ska jag köra ner till Uppsala till min Älskling! Hur kul och bra som helst!

Vad ska ni göra idag?


Fräsch Tandkräm

Nu är det strax dags för sängen. Ville bara tipsa om en fräsch tandkräm som jag kom över av en slump. Stod vid hyllan och bara tog en tub. Fräsch smak och dessutom blir löddret rosa när man borstar! :)

Sov gott! ♥


Mina Älsklingar

Nu har jag äntligen hittat kablarna till mobilen så jag kan föra över bilderna till datorn. Både min och Älsklingens kablar samt kabeln till kameran försvann i flytten. Jag skyller på honom eftersom han säkert packat ner dem i nån låda. :) Nu har han hittat dom iallafall. Hade en hel del bilder där. Bl a dessa två på mina fina ludna små älsklingar som jag saknar oändligt mycket. ca 2,5 månad sen jag fick gosa med dom sist och det känns verkligen i hjärtat. Usch......längtar tills huset blir klart så vi får åka och hämta dom och dom får följa med oss hit till huset i bilen. Jag får ju vara ifrån hela min familj (Älsklingen och våra smågrabbar) och det är riktigt jobbigt. Men nu är det 11 veckor kvar tills det är beräknat att huset blir inflyttningsklart så det är bara att hålla ut. Men saknaden är lika stor för det. Imorgon åker jag ju ner och får hälsa på mina tre Älsklingar igen! SKÖNT!



Package Delivery

Sådärja! Idag fick jag hem ett paket med krukor och små ljuslyktor formade som prinsesskronor. Även 8 muggar med kronor på. Jag blev så glad över allt! Blir jättefinta att ha i huset när det blir färdigt. Hade tänkt mig en romantiskt (inte lantlig) men ändå inte kal stil........med ljusa färger överallt. Blir väl att man slänger in nån färgklick lite här och där men i det stora hela blir det ljust och fäscht.




Paket

NU ska jag dra iväg till mitt utlämningsställe för att hämta ut en bok som kom bort i flytten (blev troligtvis skickad till vår gamla adress), och sen ett paket som jag klickade hem förra veckan. Nåt nytt till huset. Ska bli spännande att se om de är som jag tänkt mig. Ni får se senare. Ha en fortsatt bra eftermiddag.♥

Lyxliv

Sådärja, nu var frukosten (eller middagen kanske det heter) avklarad. Blev en kopp kaffe och fil med Dr Kousa's vetediet i.
Dr. Kousa = bra för magen
Kaffe = mindre bra för magen                       

Så det jämnar väl ut sig. Kändes skönt med en lätt frukost efter alla godsaker i helgen på min födelsedag. Dessutom har jag börja tänkt mer och mer på hur bra jag har det som får vakna upp en sån här fin morgon. Gå ut i solen på altanen och blicka ut över havet. Riktig vardagslyx det är vad det är!





Tisdagstävling

God morgon!

Påminner om en lite tävling jag körde igång inatt.  Kommentera i förra inlägget. Lägg in en länk på din blogg att du äör med och tävlar, lägg in den í kommentaren på min blogg. Lycka till!

Vaknade nyss av att min fasters man stod i rummet. Jag hade naturligtvis somnat på soffan framför TV-n. Han hade vaqrit där rätt länge, fikat och så men ajg har inte hört nånting! Jättevackert väder ute men jag känner att jag måste lägga mig en stund igen. Fortsatt trevlig morgon på er!

OUSIDERS

Såpp! Då har jag kollat klart på filmen, nu sitter jag framför Outsiders på Kanal5. Handlar om nån sjukdom som gör att man får klåda, och pga tunn hud kan man nästan inte klia alls förrän det blir blodiga sår. Usch vad hemska sjukdomar det finns!
Jag brukar ju ha eksem ibland och det är fan inte kul, och då är det INGENTING gentemot den där sjukdomen! ...........Så nu känner man sig lyckligt lottad :)

Dagens problem:
JAg är DÖ-sugen på PIZZA, men var får man tag i en pizza så här sent????? Åhhh vad sugen jag ärrrrrr.............





Himlens Hjärta

Mia skrev en kommentar på mitt förra inlägg, och då kom jag ju på att jag hyrt en film idag ju! Hur kunde jag glömma det? Hyrde den innan jag drog till jobbet eftersom jag visste att det skulle vara för sent sen, eftersom de stänger. Nåja, "Himlens hjärta" blev det iallafall. Velat se den länge nu. Någon som har sett den? Bra skådisar är det med iallafall!

Näe nu ska jag kasta mig på soffan och slå på filmen. Godnatt på er! ♥



Bra med höst

Som någon skrev en kommentar i min blogg idag, att en bra sak med att hösten kommer tidigt är att man kan börja shoppa höstkläder, och det finns ju sjukt mycket snyggt därute! Mycket marint känns det som det blir för min del.

Tänk vad mysigt att krypa upp i soffan iklädd ett sånt här härligt fodral!





Velour Set Regal, Juicy Couture - Nelly.com

Var är sommaren?

God morgon!

Vart tog sommaren vägen? Känns verkligen som höst ute nu. Idag var det riktigt kyligt. Jag vill ha sommaren tillbaka. I och för sig tycker jag inte att sommaren varit riktigt kanon i år. Jag tycker den har kännts så kall och kort.  Men det är äl bara att acceptera läget!

Vad tycker ni om att det går mot höst?

ASOS Hard Case Purse

Denna Hard Case Purse ska jag strax klicka hem. Har varit sugen på en sedan en jobbarkompis köpte en i New York för ett antal år sedan. Försökte beställa med en annan jobbarkompis när hon var där, men då hittade hon ingen. Men nu har jag sett att den finns hos ASOS så nu ska den bli min! Praktisk och snygg!

Finns i tre färger. Jag ska ha rosa.

       


Jag fyller år idag

Hej!

Idag är det min födelsedag. 28 hela år fyller jag! JAg firade igår med smörgåstårta och annan tårta genom att bjuda släkten på fika, eftersom vi alla befann oss i stugan. Så det var inget avancerat party eftersom jag inte fyller jämnt. Av Älsklingen fick jag ju klockan, av mamma och pappa fick jag bestick (Anders-Petter: Visby) och jag blev jätteglad över det! Blir kul med lite nya grejer när huset är klart och vi kan flytta in. Ska bli så härligt.

Nu sitter jag och väntar på Älsklingen som ska komma hit och äta innan han åker söderut.

Oj nu är han visst här. Vi ses senare!

Olympiska Spelen

God morgon!

Jag kanske är rätt ensam om att vara uppe före tuppen på en lördag?!  Det är inte direkt frivilligt från min sida utan ett nödvändigt ont. Ville helst ligga kvar och gosa i varma sängen så det tog emot en smula att behöva gå upp.

Såg ni OS-invigningen igår? Jag tyckte den var skithäftig!  Så otroligt diciplinerat och välplanerat. Häftigt! 
Nu ska jag fortsättaa jobba en timme till och sen åka och hämta mamma och sen ska vi till stugan där jag ska fira min födelsedag idag, en dag för tidigt men jag jobbar hela dagen imorgon, så då var det bättre att fira idag. 
Vad gör ni idag?

Härlig lördag på er! ♥


                                   Bild: Yle

YATZY

Jag vann YATZY och andra spel i Emelie's blogg. Jag som älskar sällskapsspel blev förstås kanonglad!



(bild lånad av Emelie)

080808 Jag fyller år

Hej!

På söndag fyller jag år. Helst av allt önskar jag mig en sprillans digitalkamera - systemkamera, men jag förväntar mig inte det! Jag och Älsklingen hade lite myskväll igår, och jag fick min present i förväg eftersom jag jobbar hela dagen på söndag. Jag fick en kanonfin GUL-klocka. En större sportig klocka, som jag tycker är så snygg! Det har grå-grön urtavla, stora siffor i cool stil. I love it! Så nu sitter den på min arm. Jag Älskar Dig Mitt Hjärta!
 I morse hämtade jag smörgåstårtorna hos bagaren och sen ska mamma och pappa göra en tårta till mig. Prins Sigvardstårta - MUMS! Jag är ingen tårtälskare, tycker oftast Prinsesstårta och dyl. växer i munnen, men denna gillar jag skarpt. Vi ska äta tårtorna imorgon. Har ni någon favorittårta?

Nu ska jag jobba vidare, sen ska vi mysa ikväll när jag kommer hem.

Skön fredag på er! ♥


                                            4113-445 Dive Petrol


SE_b2c_A_468x60_se.gif

Tävlingen avgjord

Nu är tävlingen avgjord. Vinnare är denna kommentaren av denna tjej. Tack alla som ville vara med och tävla.


♥ "Jag skulle köpa blommor till mina söta föräldrar för att jag älskar dem :)" ♥

Grattis till dig!

Sovit länge - TÄVLA

Hej!

Vaknade tio imorse. Ont i huvudet hade jag så gickupp och to Ipren och sen somnade jag om ohc vaknade 13.48! Usch jag gillar inte att vakna efter att ha sovit bort hela dagen. Nu ska jag tvätta! Regnat smattrar mot taket. Vad gör ni idag?

Påminner om tävlingen där du kan vinna blomtercheckar. (se inlägg nedan) Tävlingen avslutas imorgon kl 15.00 ! Lycka till!
 

Tävling i min blogg

TÄVLINGEN AVSLUTAD!
Hej!

Tänkte köra en liten tävling för er här i bloggen. Vinsten är två blomstercheckar hos Euroflorist. Det du behöver göra är att kommentera här i bloggen och berätta till vem du skulle köpa blommor och varför så lottar jag en vinnare bland alla kommentarer. Tävlingen avslutas fredag 15.00

(Glöm inte att ange din e-postadress i kommentaren och inte i e-postfältet)

Lycka till!♥


Läsning

Köpte ny pocketbok idag. Verkar jättebra...längtar till ikväll när jag kan krypa ner under täcket och öppna första sidan och förhoppningsvis hinna plöja igenom ett par sidor utan att somna. Känner nämligen på mig att jag kommer att vara rätt trött ikväll.  Är det nån som har läst den? Vad tyckte ni? Nu ska jag dra iväg till jobbet. Ha en härlig eftermiddag!

God morgon

Sov relativt gott inatt. Vaknade dock av en nysattack med ca 7 nysningar vilket orsakade en rejäl nästäppa och fick gå upp och snyta mig. Sen blev det ännu mer täppt när jag lade mig igen, så jag fick "bulla" upp med överkastet och extra kudde under huvudet så jag kunde bli av med täppan. Typiskt! vädret är soligt och hyfsat varmt. Idag ska jag jobba dubbla pass, sen åker jag till stugan och imorgon kommer min Älskling! LÄNGTAR!

Vad ska ni göra idag?

Kram på er! ♥


Bilder från helgen

Strax sängdags här, efter att jag duschat. Hoppas ni haft en bra dag! Hur har vädret varit hos er= Här har det varit soligt men blåst lite ändå. Inte någon högsommarvärme direkt, men dock inget regn.
  I lördags åkte vi och fiskade med Älsklingens son och hans kompis. Vi fick bara några små mörtar...inget annat. Vi grillade och hade allmänt mysigt när vi tröttnat på att fiska. Vädret var inte på topp heller så det var varmt och skönt att sitta vid elden.


Bilen blev "GRYMT" skitig på grusvägarna



Hmmmm en annan sorts korvmoj det där?!



Kabanoss



Vad vore Norrland utan alla dessa vackra blommor som ger en underbar färg åt hela landskapet. De växer verkligen överallt här.

Isadora Summer Nails Coral

Sitter här och funderar var jag kan ha lagt (tappat?) mitt nya Isadora Summer Nails Coral nagellack?! Det är spårlöst borta. Får nog ta fram förstoringsglaset och Sherlockhatten och ge mig ut på jakt.

 












                                                                    summernails08_colors

Död bil

Hej!
Står på jobbet nu, rätt lugnt än så länge. Idag ska jag hem till mamma för vi ska förbereda inför min födelsedag på söndag. Hon ska göra tårta och vi beställer smörgåstårta, hade tänkt göra egen först men jag måste inse att jag inte hinner när jag jobbar nästan hela veckan.  Skönt att åka dit för då hinner jag blogga lite :).

Igår grävde jag ner två buskar som jag köpt på Plantagen i Umeå vid stugan och mina armar är helt döda idag. Det var ju stenhårt att gräva där och det blev väldigt "stötigt" när jag grävde. Vaknade i natt och hade kramp i vänsterarmen. Aj Aj! Sen när jag skulle ner därifrån var bilen helt död! Aldrig haft problem med den förr, men batteriet troligtvis dött. Så jag ringde min farbror. Sprang och hämtade startkablar och så fick min farbror komma med sin bil så vi kunde koppla till min. Startade såklart direkt. Körde runt med den en stund så batteriet skulle laddas på lite. Tur att det inte hände imorse när jag skulle till jobbet. Jobbigt att behöva väcka nån bara för att bilen inte startar. Så det var dagens "gnäll".

I eftermiddag ska jag försöka steka lite ute. Vi har tur här som har fint väder och slipper storm och regn.

Vad gör ni idag?

Ses senare


Barn

Hej!

Tillbaka på jobbet igen. Jag måste verkligen skaffa mig mobilt bredband så jag kan surfa och blogga från stugan. Ska dit ikväll igen så nu blir det återigen bloggtorka!

Några av er undrade om jag har barn. Näe inga egna. Min sambo har två men dom är redan tonåringar. Inga egna...bara två katter som är mina bebisar tills jag får några andra :)

Hoppas ni mår bra!

RSS 2.0