Roligare med sprit på valborg

Hej!
Många gör ju sin debut när det gäller spritdrickande ikväll. Själv har jag alltid tyckt att valborg är överskattat. Sitter hellre hemma med vänner och grillar och har det mysigt.  Vad är det som gör att det är så vanligt med debut när det gäller drickande just ikväll? Samma visa varje år ju?! Tycker du att det är "roligare" att dricka sprit på Valborg än andra helger?



Tillbaka efter dagar utan dator!

Hmm hej på er!
Sitter åter igen på jobbet. Kom med flyget imorse, men börjar inte förrän 13.45, så nu har jag haft tid att läsa era kommentarer :) Sorry att jag varit otillgänglig ett par dagar. Förra tisdagen flög jag ju till ARN för att hämtas av Älsklingen och sedan hem och packa. Vi sov på madrass i vardagsrummet eftersom sängen var i hans övernattningslägenhet som jag fixat. Onsdag åkte vi till Uppsala, hämtade flyttbussen vi hade hyrt, hem och packa in ALLA grejer så det blev helt fullt! Sen städade vi ur huset, fikade hos grannarna, sov och upp 05.20 på torsdagen, städa ur det sista och sen iväg till mäklaren kl 09.00. Sen hem igen, grannarna bjöd på mackor och gröt och kaffe. Sen åkte vi 65 mil till stugan, lämnade och lastade ut allt, sov och sen på fredagen ner igen 65 mil. Sen sov vi på madrass hos grannarna, och sen i lördags till stan och lämnade tillbaka flyttbussen, sen till lägenheten och packade upp allt där. Suck....helt slut var vi i lördags kväll. Sov och sov och sov.  Hoppas jag aldrig behöver flytta igen!

Det här är mitt jobb

Hej, många av er har undrat vad jag jobbar med, eftersom jag har så skumma arbetstider och ibland långa dagar. Jag jobbar på flygplats, med inchecking, bokning m m. Jättekul jobb.




TISDAG

God morgon! Hur är det med er en tisdag som denna? Vackert väder där ni bor?Här är det helt underbart fint, varmt och soligt fast det är så tidigt. Står på jobbet. Har ju ett mastodontpass idag 5.45-18.45 sen ska jag flyga hem till Älsklingen! Yeehhaaa! :) Längtar verkligen! Plus att jag får gosa med missarna ikväll också. Flyttlasset går ju på torsdag så vi måste städa ur huset imorgon. Ikväll ska vi grilla med våra grannar. Blir ju sista gången innan vi flyttar. Blir lite vin också...mums! Vad ska ni göra idag?



TÄVLING

Jag är med i en tävling på Emelies blogg där jag har chans att vinna en fotografering. Anledningen till varför jag skulle vilja vinna är att jag är så leds på att aldrig få några fina bilder tillsammans på mig och Älsklingen. Det är alltid nån av oss som tar bilderna och det blir aldrig av att vi två kan få vara med på samma foto nångång. Skulle vilja ha några fina, romantiska bilder på oss två. Det önskar jag verkligen!

393961-956



    BANNER-468-60-SE-30.gif

Inga bra konserter

Sitter och kollar om jag kan hitta några bra konserter att gå på under sommaren. Hittar ingenting, absolut ingenting som intresserar mig. Är det nåt jag missat eller varför hittar jag inget? Är utbudet verkligen så dåligt?









                        JellyMuffin.com - The place for profile layouts, flash generators, glitter graphics, backgrounds and codes

Tänkte visa dagens inköp

Hej! Nu har jag kommit hem efter en shoppingrunda med mamma. Har handlat en massa grejer. Skor två par, tights också två par, BH sex stycken, trosor, mjukisbyxor två par, hårspray, schampo och balsam, raklödder, 5 linnen. Hmm tror inte det var nåt mer sen.....här kommer lite bilder på det som fick flytta hem till mig. (Visar också bilden på Tee´n jag köpte på Lindex häromdan).


        


Linnen -  H&M LOGG
Tee - LINDEX
Schampo, balsam, Spray - Åhléns (PROFFS + LOREAL)
Trosor - H&M och KAPPAHL
BH -  KAPPAHL
Tights - LINDEX
Skor - DinSko
Mjukisbyxor - SOC (Stadium)







ELLOS har rea....

....25% på alla tunikor och klänningar. Det finns en hel del att välja bland.

ZoomaZooma
ZoomaZooma



                          

Shoppingmåndag

God morgon!
Hur är det med er idag? Har ni sovit lika gott som jag? Sitter här med en kopp kaffe, ska hoppa in i duschen om ett tag sen ska mamma och jag åka in till stan för lite shopping. Hmmm nåt speciellt man borde köpa? Nåja, det blir väl alltid nåt om jag känner mig rätt :) Brukar ju sällan vara ett problem. Ser ut att bli bra väder också. Idag sa min jättesnälla pappa att om jag hittar nåt skulle han betala...snällt va? :)

En annan sak, imorgon kväll flyger jag ju hem till Älsklingen. Fatta vad skönt det ska bli. Hur skönt som helst!

HJÄLP!

Förresten hur gör jag om jag vill spara tex en bild som tex statistikdiagrammet på min blogg. När dom är acrobate flash player? Nån vänlig själ som vill hjälpa mig?:)♥



JellyMuffin.com - The place for profile layouts, flash generators, glitter graphics, backgrounds and codes

Godnatt - nedräkning pågår....

Godnatt med er. Nu är jag trött men min huvudvärk är på väg bort. Skulle bara kika in och läsa/svara på era kommentarer :) Åhh nu är det bara måndag kvar, sen åker jag hem till min Älskling på tisdag. Åkte ju hit förra tisdagen så det blir en vecka isär. Usch...jag hatar verkligen det här. MEn det är ju bara för en tid. Ett annat plus är att jag får gosa med mina små missegrisar igen. Världens kelgrisar är dom. Längtar jättemycket efter alla tre. Puss på er! ♥ All kärlek till er!
Hoppas ni får sova gott! Godnatt!




Huvudvärk

Åhh tyck lite synd om mej! Har snart avslutat min jobbardag och kul för nu har jag en förskräcklig huvudvärk! Usch! Mår jättedåligt, ont i nacken och huvudet är på väg att sprängas. Nu ska jag "bara" köra fem mil hem också...suck. Jag hatar huvuvärk och nackvärk.

KyssJohanna

Hej. Hittade små söta kattörhängen hos KyssJohanna. Kanske borde köpa såna och ha i öronen som en symbol för att jag bär med mig mina små missar, fastän jag bor långt från dem just nu?! Finns på KyssJohannas hemsida
(Vad leds jag blir, har försökt ändra färg på mina länkar i inläggen men de blir fortfarande alldeles vita, så man inte ser dem....suck...nån som vet nåt knep?) Jag har verkligen försökt med alla möjliga sätt. Visst är dom söta?


Björn Gustafsson skadad

Hej, har en liten brejk nu så jag passar på att blogga lite. Läste att Björn Gustavsson skadat sig under inspelningen av Parlamentet. Inte undra på när han slänger sig över podiet där han och Pia Johansson sitter. Tydligen har han skadat armen. Han fick iallafall åka till sjukhuset. Hur många skulle inte vilja ta hand om honom?? ;)





468x60 Campaign

Usch för att jobba

Nu sitter jag här igen. Tråkigt att jobba när vädret är sååå underbart! Helt klarblå himmel och hur skönt som helst. Förhoppningsvis hinner jag sitta ute en stund på rasten mitt på dan. Behövs verkligen lite frisk luft, jobbar ju trots allt mellan 9-19 idag. Vad har ni för väder idag och vad ska ni hitta på?♥

Gullegrisar

Saknar mina små gullemissar Chicago och Texas. Längtar till tisdag då vi får gosa igen :)  Massor av kärlek till er och till Husse!
image139

Tänk att få vakna....

"Tänk att få vakna..tidigt en morgon"...la la la la la.... Nej hör ni. Nu är det sängdags för mig. Varit uppe tidigt hela veckan (halv fem) men imorgon börjar jag jobba 09.00. Känner att jag är i stort behov av sömn. Vad har ni gjort ikväll? Jag kollade lite på det där töntiga nya programmet kl 19 på MTV, men slog över till nån annan kanal efter ca fem min. Usch vilket gräsligt program. Tequila eller vad det hette. Var det nån som såg? Sen slötittade vi lite på Körslaget, men jag orkar inte se klart på det. Ni får berätta hur det slutar. Det är bra, då har jag svaret här på bloggen imorgon när jag vaknar! :) Om det är nån av er som sett programmet dvs :) Hur som helst blev det varm Brieost med hjortronsylt till efterrätt. Mums :) Hoppas att ni har haft en bra dag. Hope to see you tomorrow! Kram♥

image138

Kvällen i bilder

Hej! Hur har ni det ikväll? Nu ska jag sätta mig ner och slöa en stund framför TVn. Är mätt och belåten efter en god middag som mamma gjort. Fläskfile och rotfruktslåda. Det var verkligen kanongott! Rött vin till det. Bjuder på lite bilder från ikväll....det var JAG som dukade. Vad tycks?:) Sen lyckades mamma trycka dit sin snygga tumme på bilden på fläskfilén. Hehe..... Vad har ni ätit ikväll?♥ (Lyckades förresten fixa till datumet på min kamera, som varit psycho....I hope it stays this way)


image135

image136
image137

"A shot at love with Tila Tequila" - Flipp eller Flopp?

Såg att MTV har en ny serie som kommer visas i Sverige för första gången ikväll kl 19.00. "A shot at love with Tila Tequila" heter den. Sak tydligen vara nån Playboymodell som startade en MySpace sida som senare blev den mest besökta MySpacesidan. Hur som helst så verkar det som om både tjejer och killar ska slåss om hennes kärlek....SUCK rena rama könskriget......Vad tror ni? FLIPP eller FLOPP?♥

                Tila Tequila

Dagens bild - i väntan på sommaren

Åhh här kommer en bild från i somras när vi var i stugan. Tagen från båten. Visst får man ännu starkare längtan till sommaren?
image134

Dagens jag

Dagens jag - fast datumet är psyko på kameran....


image133


Carina Berg

Var det förresten nån som såg Carina Berg igår när hon flyttade in hos Kicki Danielsson och hennes snarkmaskin? Jag missade såklart eftersom jag skulle upp tidigt och jobba........


           Kickis snarkmaskin


Armband och örhängen

Hej. Kommit in lite nya grejer från Åsa?Niklas hos Accessora. Blev förälskad i detta armband med matchande örhängen. Dom ska nog få flytta hem till mig.?



            

  

      


          Accessora.se


Äntligen!

God morgon!
Äntligen, efter att ha försökt sedan 05.45 imorse, kom jag in på bloggen. Är det bara jag som haft problem eller har det varit segt? Jobbat några timmar redan, nu är jag hemma, ätit frukost och nu ska jag ta en power walk. Sen tillbaka till jobbet igen till kl 14.00. Vad händer en lördag som denna?♥


Jag dör

Alltså dom är så söta! Eller hur? Rules by Mary har gjort det igen! :)

Klicka här för en större bild på Trudy Shoes

Dagens inköp

Åhh vad skönt det är ute. Men min kamera är paj, eller det är den inte egentligen men jag, eller hmm min Älskling har lyckats packa ner laddaren och usb kabeln i en flyttlåda, någonstans i Sverige, iallafall någonstans i garaget :) Men kom på att mamma har likadan laddare och usb så kanske kan låna hennes, men först ikväll. Här är dagens inköp på Lindex (fick sno en bild från hemsidan pga kameraincidenten). Jättenöjd med inköpen. Topp 149kr och Oversized Tee 249kr

                                                                
   

Rules by Mary

Fler snygga klänningar från Rules by Mary har kommit in hos Nelly. Åhh jag vill ha sommar!♥ Vill inte ni det?

Klicka här för en större bild på Ines DressKlicka här för en större bild på Colette Dress
Klicka här för en större bild på Edith DressKlicka här för en större bild på Casie

Ny header

Hallå! Uppe med tuppen idag igen. Gick upp 04.15. Redan då var det tre gubbar som satt och pimplade fisk i havsviken nedanför mammas och pappas hus. Såg ju mysigt men kallt ut. Näe inte så tidigt skulle jag vilja sitta ute i kylan. Ok på dan när solen värmer. De satt i och för sig där hela långa dan igår med.

Vad ska ni göra idag? Skola? Jobba? Jag slutar 16.45 men vill bara ut i solen! Det är så härligt och vårkänslorna bara sprudlar! Riktigt sugen på lite shopping också.....men ska nog ta det på måndag.

Vad tycks förresten om min nya header som jag knåpade ihop lite snabbt igår?:)

Jobbet fortsätter.............♥

Promenad

Hej mina vänner! Hur är det med er idag. Förlåt att uppdateringarna varit lika med noll. Jobbat och inte haft tid helt enkelt. Det tar tid med saker när man ska flytta. Måste ringa runt till företag, säga upp telefon, el och andra saker.....skönast är väl att kunna säga upp Radiotjänst eftersom vi kommer bli inneboende hos mina föräldrar tills huset kommer i slutet av sommaren. Skönt! Nu ska jag ta en promenad i vårvädret...måste syresätta hjärnan lite. Jag känner bara kärlek för denna fina härliga vårdag!♥




                                         JellyMuffin.com - The place for profile layouts, flash generators, glitter graphics, backgrounds and codes

ELLOS

Gillar denna söta klänning som Ellos fått in. 179 kr kostar den. Strumpbyxor också från Ellos

image130






Ursöt bikini från ELLOS

Denna från ELLOS ska flytta hem till mig i veckan. Älskar den!
Zooma



468x60 GIF-Banner

Skor

Gillar dessa från Rules by Mary.....snart är dom på väg hem till mig i brevlådan. Finns hos Brandos



Brandos.se

Tips för studenten

Hej....ni som läste mitt förra inlägg...det har nog ordnat sig :)

Åhh nu var det ju nio år sedan jag tog studenten, men åhh va kul det var. Hittade några klänningar lämpliga för en student..... Alla dessa från Laredoute
Zooma



Rensa tankarna

Godmorgon!
Hoppas ni sovit gott. Jag somnade alldeles för sent efter att ha pratat med Älsklingen i över en timme. Riktigt tung dag igår. Nu sitter jag iallafall på jobbet. Har avverkat några timmar redan, slutar 10.15. Nyss ätit frukost med Carin och Rebecka, snart ska vi fortsätta jobba. Kanonväder ute, ska ta mig en promenad sen och rensa tankarna lite. Känns välbehövligt. Vad ska ni göra idag?♥

Fortfarande ledsen....

..Godnatt   *snyft*

Jag är jätteledsen!

Usch...gråtit hela kvällen typ. Vill inte men vet inte vad mina katter ska ta vägen när vi flyttar ur huset. Min sambo var ju på väg att få jobb här, men nu blir det inget av det...så nu sitter jag här, inneboende hos mina päron, två katter hemma i huset som inte har nånstans att ta vägen, för min pappa vill inte ha dom här hos sig.......och jag har inte råd att både ha lägenhet plus att min sambo måste ha någonstans att bo. Dubbla boenden usch.....usch vad ledsen jag är...bara gråter....Älskar er mina älskade missar! PUSS PUSS *SNYFT*♥


Snygg topp från Lindex

Jag gillar denna top från Lindex. Vet inte om den skulle sitta lika snyggt på mig, men snygg är den.





04 GIFBanner

Sommarklänningar

God morgon. Igår snöade det...idag är det sol - JAG VILL HA SOMMAR! Längtar tills man får ta på sig klänning och strosa runt i. Hittar alltid massor hos forever21. Även dessa tre läckerbitar! Den svarta är väl inte direkt nån sommarklänning, men snygg. Vad tycks?♥

                            


Hello Kitty för män?

Hej, är det nån som vet om det finns produkter från Hello Kitty för män? Kalsonger eller liknande?Var kan man få tag på dem isåfall? Tänkte ha dem som en kul grej.....:)




Hello Kitty gun

Visst längtar man?

Hej. Läste just på Aftonbladets hemsida att det blir kanonväder i sommar! Hoppas att inte meteorologerna inte har fel...som de brukar ha :) Hoppas hoppas! Visst längtar man till sommar och soligt och fint väder??♥




Där blir det kanonväder i sommar - ort för ort


En morgon med snö

Hej! Vaknade upp och det....ja snöar! Usch nu är jag leds på det ostabila vädret med sol ena dagen, snö andra. Idag fortsätter iallafall packandet och städningen. Måste bära ner skrivbord och dator till nedervåningen idag, så vi kan städa ur kontoret. Funderarpå att ställa datorn på köksbordet så länge. Vad har ni för er idag?♥

Bastu

Hej! Vad har  ni för er idag? Jag ar packat flyttkartonger och städat sedan 09.00 imorse...rätt leds om man säger så...pust! Satte mig ner en stund nu...Älsklingen sätter in nytt bastuaggregat eftersom det förra gick sönder..så kanske blir det en bastu ikväll. Hoppas hoppas!
Sett en massa kläder och skor jag vill köpa till i sommar, men näe, så tänker jag..."behöver jag verkligen det där?" ...eller"jo det gör jag nog"?! eller nej"? Åhh beslutsångest! ♥   
Har iallafall kladdat ihop en enkel ny header.........var för lat för att komma på nåt avancerat......

Carina Berg

Godmorgon. Eller, jag har iofs varit uppe sedan 07.20..måste packa ner grejer i flyttlådor och nu är ett rum helt tomt, fönstret tvättat och rummet är städat. Var det nån som såg Carina Berg "Berg flyttar in" igår? Hon var hos Börje Salming på hans gård Salmi i Lappland. Haha det enda jag kunde tänka på var hans rävmössa där hela huvudet på räven satt kvar. Jag tänkte på Carina att hon måste omöjligt kunna slita ögonen från den mössan när hon pratade med Börje. Usch...:) Vad gör ni idag?

Nu fortsätter packandet.......

GRYMT JOBBIGT

Puhh! Nu har jag packat ca 5 flyttlådor med lakan, handdukar och gardiner. Ska sätta igång med nästa projekt. Sortera gamla papper och annat skräp som vi har i en låda i sovrummet. Usch......Älsklingen byter bromsskivor på bilen...äntligen. Mycket roligare att flyttpacka tillsammans. Tråkigt att göra det själv.......Jag kan iallafall konstatera en sak - DET ÄR GRYMT JOBBIGT ATT FLYTTA. Hoppas jag aldrig behöver flytta igen....

          

BILDKOLLAGE

Hej. Sitter och väntar på att Älsklingen ska komma hem från jobbet. Vi ska in till stan och köpa fler flyttkartonger samt handla lite mat till helgen. Imorgon blir det kyckling till middag. Gjorde ett litet bildkollage medan jag väntar. Alla bilder tagna av mig.

191093-121

RÖSTA

Lägger upp tre bilder jag tagit. Vilken bild skulle du rösta på?♥

191093-119
191093-118
191093-117

Leif GW

Godmorgon allihop! Hoppas eran natt varit god och att ni sovit gott! Jag har iallafall gjort det. Fast Älsklingen väckte mig en gång för att jag halvsatt liksom upp och snarkade. Haha...brukar bli så när jag år förkyld. Alla andningsvägar blir tilltäppta :) Tur att man inte har det problemet att man snarkar mycket, eller att ens partner gör det. Det måste vara ett rent helvete. Iallafall så missade jag Efterlyst med Leif GW. Han är den skönaste människan i Sverige (efter Carina Bergförstås som jag är jättekär i). Haha.....Pratade dom något om Englafallet? Hoppas verkligen att de hittar den som gjort det! Ska man inte våga släppa ut sina ungar?! Var det någon som såg Efterlyst?♥


Dagens fika på Wayne's

Hej!
Nu är jag hemma hos Älsklingen igen! Skönt! När mitt plan landade stod Elin och Jaana och väntade och vi tog en fika på Wayne's i Sky City. Det blev en latte och morotskaka för min del. Elin hade bara tid att sitta en stund innan hon skulle jobba. Jaana och jag satt och snackade lite skit, och sen gick vi och hejade på lite gamla jobbarkompisar på T5. Gick runt en stund sen kom Älsklingen och hämtade mig. Vi struntade i stan idag, får bli en sväng dit imorgon för vi måste verkligen ha fler flyttkartonger. Plus nya bromsskivor till SAABen. Lät som fasen när man svängde höger. Pinsamt! Nu stannar jag iallafall här tills på tisdag, sen tillbaka till jobbet och verkligheten igen. Snart kommer pappa hit. Vi ska äta soppa och bröd. Blir lite lätt middag bara, sen ska vi sova för jag känner mig inte hundra idag. Ont i halsen och rethosta. Älsklingen ska upp tidigt och jobba imorgon.
Vad har ni gjort idag?♥

image115

Jaana på Wayne's

Snart flyger jag

Snart flyger jag hem till min Älskling. Flyget försenat ca 45 min......Vad gör ni idag?

Tidig morgon

God morgon ! Hur har er natt varit? sovit gott? Jag står redan på jobbet. Mamma skjutsade mig hit idag eftersom jag inte kan ta hem min bil härifrån annars, eftersom jag flyger hem till Älsklingen idag. Mitt plan går 10.05. Sen ska jag fika med Jaana på ARN, och sen kommer Älsklingen och hämtar mig. Då ska vi till Bauhaus och köpa fler flyttkartonger. Så i helgen blir det packa av! Och just ja, jag längtar redan till imorgon då Carina Berg 'är tillbaka i rutan igen! Missade ju förra veckan eftersom jag skulle upp jättetidigt och jobba på lördagen. Nån fler som ser fram emot programmet? ♥ Vad ska ni göra i helgen?

GÖR MIG GLAD!

Hej alla goa!
Nu har jag kommit hem från jobbet. Varit en lång dag eftersom jag började 05.45 imorse. Nu ska jag ta och bre mig en smörgås och göra en kopp the. Kanske är bra för min hosta, som verkligen retat gallfeber på mig idag! Kanske för att det verkligen är "rethosta". Hehehe ja, jag vet...dåligt skämt.....:) Kan ni inte berätta hur ni har haft det idag! Berätta om nåt skoj som hänt kanske?Det skulle vara kul....:)!♥



                                                                                                                         

Bad Hair Day

Åhh, idag är jag så leds på mitt hår, som inte vill vara fint! Usch, och det var iofs ett tag sedan jag klippte mig, och det är konstigt, men ibland kan man verkligen känna skillnad på hårets "kvalitet" från en dag till en annan. Helt plötsligt går det inte att sätta upp den fint, eller det ser platt och eländigt ut. Usch..idag hatar jag mitt hår. Måste beställa tid hos frissan.
Man kanske ska göra något drastiskt...raka av hela håret? göra tuppkam? färga håret eller nåt sånt.......USCH FÖR MITT HÅÅÅÅÅR IDAG!! USCH USCH!

            

Dagens lunch=dagens dilemma

Åhh satt och kollade in Nattas blogg, och hon åt Focaccia från 7eleven. Alltså så nu sitter jag här och är JÄTTEHUNGRIG! Jag MÅSTE äta snart. Hmmm tror jag ska ta en kebabtallrik...hmm eller Västerbottenspaj med sallad och dressing? eller kycklingwrap? hmm eller .....Åhhh hjälp mig! Vad skulle ni valt?♥

kebabtalrik
                        KEBAB?                                                                          PAJ?
                                                
                                                                           WRAP?

rena rama vildmarken.mobilBloggar från stugan.här är bildbevis på att

DSC00744.JPG
rena rama vildmarken.mobilBloggar från stugan.här är bildbevis på att jag sett mitt livs levande lodjur i vilt tillstånd.sprang över vägen idag.vi stannade bilen och det var inte rädd utan stannade till och verkade nyfiket.

hello kitty.kolla vad jag fick av älsklingen.en hello kittyklubba.haha eft

DSC00738.JPG
hello kitty.kolla vad jag fick av älsklingen.en hello kittyklubba.haha eftersom jag sagt att jag är så leds på kitty.han tyckte att det kan vara bra om jag vill få ut mina aggressioner mot kitty så kan jag bita av huvudet på den.hehe vilken omtänksam älskling jag har.

mobilBloggar.är i stugan och tar det lugnt.förkyld och hostar.suck.vi

DSC00734.JPG
mobilBloggar.är i stugan och tar det lugnt.förkyld och hostar.suck.vi ska plocka in lite porslin i skåpen idag.nu ska vi dricka morgonkaffe i nya muggarna jag fyndade i fredags.10kr styck.ha en kanonsöndag!kram kram

Strulig dag

Hmm nu ska jag äntligen gå hem. Dom var här och säkte nån efterlyst kille nyss som polisen letar efter. Så om jag inte bloggar nå mer så har jag kkanske bliriv kidnappad...:) Jag ska åka till stugan i helgen så jag kanske mobilbloggar  senare. Ha en bra helg!♥

Carina Berg flyttar in

Godmorgon !
Nu sitter jag åter på jobbet, efter två 13-timmars dagar här, så äör jag här igen. Igår var jag trött som bara den. Var det nån som såg Carina Berg igår? JAg orkade aldrig kolla. Dök ner i sängen vid 21 tiden

Härliga fredag! Snart sängdags men tar ett glas öl framför tvn för

DSC00724.JPG
Härliga fredag! Snart sängdags men tar ett glas öl framför tvn först.älsklingen är på väg till mig. Ha en bra fredag!

Välgörenhetsgala för kläder

Hej!
Nu har jag kommit hem från en snabb shoppingrunda med fika i sällskap av min mamma. Nu är jag tillbaka på jobbet. Köpte nya lattemuggar och en korg som jag ska lägga handskar och sånt i och ha på hatthyllan. Såg skitsnygga skor på Nilsons och skitsnygga jeans/skjorta vit och ett linne med sjömansstuk från Esprit. Usch....Såg på dom att dom verkligen ville följa med mig hem. Men det fick de inte ....ångrar mig nästan nu. Man ska hjälpa kläder i nöd :) Egentligen borde jag starta en välgörenhetsorganisation för kläder. Alla kläder som mår dåligt av att hänga i affärerna får komma hem till mig och bo hos mig gratis. Plus om dom är snygga också!
Visar bilder på mina inköp senare ikväll när jag jobbat klart. Vad gör ni idag?♥


Välgörenhetsgala för kläder

Hej!
Nu har jag kommit hem från en snabb shoppingrunda med fika i sällskap av min mamma. Nu är jag tillbaka på jobbet. Köpte nya lattemuggar och en korg som jag ska lägga handskar och sånt i och ha på hatthyllan. Såg skitsnygga skor på Nilsons och skitsnygga jeans/skjorta vit och ett linne med sjömansstuk från Esprit. Usch....Såg på dom att dom verkligen ville följa med mig hem. Men det fick de inte ....ångrar mig nästan nu. Man ska hjälpa kläder i nöd :) Egentligen borde jag starta en välgörenhetsorganisation för kläder. Alla kläder som mår dåligt av att hänga i affärerna får komma hem till mig och bo hos mig gratis. Plus om dom är snygga också!
Visar bilder på mina inköp senare ikväll när jag jobbat klart. Vad gör ni idag?♥


Efterlyst!

Ja, usch nu är jag på jobbet igen. Var så trött igår efter min långa dag på jobbet att jag slocknade innan nio. Missade tyvärr Efterlyst och Leif GW Persson. Typiskt! Var det nån som såg som kan berätta lite :)?? Åhh jag gillar Leif GW jättemycket! Han är störtskön och lagom roligt ironisk och han flåsar så mycket när han pratar . Haha!

                                

Min middag.totalt onyttigt.limpa med ost och grillkrydda.och så in i ugn

DSC00716.JPG
Min middag.totalt onyttigt.limpa med ost och grillkrydda.och så in i ugnen.mums

Pimp My Ride

Vad tycks om dessa bilar? Lite coolt att få sin bil omgjord så här. Lite svårare att få bilen stulen också. Man känner ju liksom lätt igen en sån här bil :) Det är en ny teknik med plastfilm som bilen kläs in i. Plastfilmen har ett förtryckt mönster och skyddar även lacken, så när du vill sälja bilen eller tröttnar på färgen kan man ta bort filmen. Finns i 20 olika varianter och kostar 15 000 kr ca. Fint eller fult?♥


                                           


Magnum Strawberry White

HEj!
Nu sitter jag och Carin och tokslöar på jobbet. Inget att göra fram till 15.00 HAHA snacka om slöjobb. Min arbetsdag vara ju från 5.45-18.45. Suck....men jag jobbade ju extra imorse så det blir övertid...jag ser pengarna rulla in hehe.
NU ska vi äta lite matlåda, pasta och mammas köttfärssås. MUMS! Sen ska jag gå till caféet och köpa en Magnum Strawberry White. Har inte provat den förut. Trodde den var ny för i år men så var det tydligen inte. Vilken är din favoritglass?♥
                                                        

Vad gör ni?

Hej!!
Hur är det med er idag? Jag sitter på jobbet. Ätit frukost med Carin och Jens nyss och snart ska vi ut och jobba igen. Carins granne är typ psykiskt sjuk och hade borrat och grejat i sin lägenhet i natt. Hon kunde inte sova, sen stod det en slalompjäxa utanför hennes dörr, plus att hans dörr stod vidöppen och balkongdörren med. Suck...hon kan inte ens låta sin dotter gå hem från skolan själv. Usch! Ja, jag jobbar till 18.45. Jag och Carin ska iallafall kanske dra till ett köpcentrum mitt på dagen när vi har ledigt idag. Vad ska ni göra idag?♥

Min olycka med ica maxikassen!

DSC00658.JPG
Min olycka med ica maxikassen!

Godnatt!!

Japp allihop! Nu är det dags för mig att krypa isäng. Tog på mig ett extrapass imorgon bitti 5.45-10.45 så nu är det bara att acceptera att det är läggdags. Har redan borstat tänderna också. Ja, jag har varit en jätteduktig flicka ikväll. :) Näe men som vanligt när jag tar ett extrapass så ångrar jag mig alltid efteråt. Men eftersom jag inte tjänar en massa miljoner på min blogg så måste jag jobba, för jag behöver verkligen pengarna! ;) Godnatt alla mina läsare! Sov gott! När går ni upp imorgon?♥

Kram

Jäkla pappkasse!

Åh...allt jag hade i pappkassen från ICA MAXI ramlade ut! J*** **** * * * ***SKIT! Sköljmedel hade läckt ut och botten blev alldeles mjuk. Åhhh!

image108


Carina flyttar in

Längtar ni också till på fredag? Det gör jag! Jag hade helt glömt bort när serien skulle komma igång. Har sett fram emot det så länge nu. Läste på Marits blogg att serien börjar på fredag. Jag snackar om Carina Bergs "Carina flyttar in". Hon kommer bl a att flytta in hos Lasse Berghagen, Bert Karlsson mfl.

Carina! Du får bo hos mig när du vill! På fredagar får du iallafall komma och hälsa på. Fredag kl 21.30!


(Foto: Andreas Lundberg/TV4)


Flyttar ihop

Efter självmordsförsök och depression osv är det tydligen eventuellt dags för Owen Wilson och Kate Hudson att leta lägenhet och flytta ihop i New York.  Lyckost han är - hon är ju så underbart vacker! Ni bara måste hålla med mig!

Kate_hudson_makeup

Så har ni aldrig sett Victoria Beckham

Hej!
Tydligen är en ny serie på väg, Headcases. Det är en satirisk animerad serie där vi bl a får se Victoria Beckham prata med sin spegel samt ramla ur sin klänning. Ganska likt henne var det också. If you ask me!♥ (Vad tycker du?)
Victoria Beckham tar sig en titt i spegeln i nya tv-serien ?Headcases?.

Ny cykel

Åhh jag vill köpa en ny cykel. En som är funktionell och enkel och snygg. Den jag har nu är en Monark och den har jag haft sen jag var elva år. Den är svart och lila, treväxlad och funkar hur bra som helst. Men förnyelse förnöjer! Kanske en cykel från Paul Frank :) Vad tycks?♥ (Fast jag vill inte ha rosa) :)



Den smutsiga sanningen om smink

Godmorgon alla goa människor! Har ni sovit gott? Jag vaknade upp, ska strax äta frukost, men vaknade upp och läste denna artikel på MSN. Usch....

Har du stenkoll på vad ditt smink är gjort av? Nej, vi snackar inte om välgörande vitaminer och oljor - snarare valspyor och insekter.

Har du alltid undrat vad läppstift är gjort av? Eller hur din parfym kan dofta så gott? För att verkligen ta reda på vilka ämnen som gömmer sig i smink- och skönhetsprodukter satte The New York Times ihop ett team för att undersöka saken. Och vad de kom fram till är allt annat än vackert.  Visste du att....

* Många av de mest populära läppstiften innehåller krossade skalbaggar. Detta eftersom insekternas skal i pulverform avger en vackert röd färg.

* En del parfymer, som klassiska Chanel No 5, innehåller ämnet grå amba, vilket i stort sett är kräks från valar. Men eftersom äkta valspya är så dyrt har många företag börjat tilverka ämnet på konstgjord väg istället.

* Många parfymer innehåller också doftnoten "civet" eller sibetolja på svenska. Det är i själva verket ett ämne som kommer från sibetkattens doftkörtlar kring anus.

* Trots uppgifter om motsatsen innehåller smink oftast inte fett från djur. Det är fysiskt möjligt att använda animaliska oljor i skönhetsprodukter men eftersom djurfett brukar härskna fortare är det inte en ideal ingrediens i smink.

Källa: The New York Times.(Therése Anderson)


Mozarellamacka med tomat och rödlök. Älskingen gjorde mackor i helgen.de

DSC00660.JPG
Mozarellamacka med tomat och rödlök. Älskingen gjorde mackor i helgen.det som var kul var att jag skulle lägga på löken.jag slängde på lite slarvigt.vips så hamnade dom som på bilden.sjukt för den ser verkligen arrangerad ut. Eller hur?älsklingen var imponerad av min konstnärlighet

Cameron fräschare än någonsin!

Cameron Diaz har i en intervju sagt att trots att hon trivs med att vara i en relation, så är hon väldigt tillfreds med livet nu - livet som singel. Och hon ser ju jättefräsch ut tycker jag! Vad tycker ni?♥



Jag ska hur som helst gå och knoppa nu. Sov gott allihop!

8 sanningar om mig

Detta är sant om mig

1. Jag älskar att åka skoter och slalom

2. Mina ögon är gröna

3. Ärret på överläppen fick jag när jag var 5 år och vår hund högg mig

4. Jag är 1.75 cm lång

5 Jag är född i Västerås, men har aldrig bott där. Fagersta, Långshyttan, Söderfors, Tierp, Alunda och Knutby är ställen jag bott på

6. Jag jobbar med flygplan

7. Jag kan vara superlarvig, speciellt tillsammans med min sambo. Vi är ett radarpar när det kommer till "larvighet" :)

8. Jag brukar ibland toppa mitt hår själv


NKOTB Återförenas

Japp, kommer ni ihår NKOTB (New Kids On The Block) som älskades av miljoner tjejer världen över i början på 90-talet. Tydligen ska de återförenas 4:e april i amerikansk TV. En tjej i min klass var helt galen i dom och satte upp lappar överallt som det stod NKOTB på. Sen blev hon jätteledsen och började storgråta när Joey McIntyre (han i mitten) förlovade sig med sin tjej. Hehe. Själv var jag aldrig förtjust i dom men ...alltid blir väl någon glad över att de återförenas....Kommer du ihåg NKOTB?♥

Näst längs till höger är Donnie Wahlberg, som ju är brorsa med Mark Wahlberg.




Totally Black and White

Hej!
Hade inte mycket för mig ikväll så jag komponerade ihop en helt svartvit outfit. Blev rätt bra om jag får säga det själv. Jag skulle inte tacka nej till den. Allt kommer från Forever21

Vad gör ni ikväll?♥

image106

Outfit

Gillar denna top från Joelle/Ellos. Så snyggt! Gillar fallet på toppen. Finns i en massa härliga färger :)

Zooma

Vore inget utan er

Hehe kom på en sak. Även om nu inte alla besökarsiffor registrerats på bloggarnas statistik så har ju folk som gått in på blogg.se haft hur mycket tid på sig som helst att framför allt upptäcka bloggarna som liksom "fastnade" på blogg.se's startsida precis när de stängde ner. (både då topplista och senaste inläggen) Dom bloggarna lär ju ha hittat ett antal nya läsare.....medan vi som inte fanns med där fick vara utanför! Är det så eller har jag fel!? ♥ Jag vill iallafall hälsa mina gamla läsare välkomna tillbaka! Vore inget utan era åsikter! Puss och Kram

Det här är är inget aprilskämt

Hej alla goa människor!
Tänkte bara uppdatera bloggen med att tala om att jag verkligen saknat era goa, fina kommentarer under helgen när bloggen legat nere! 1:a april idag. Jag har inte råkat ut för något skämt än men det kanske kommer. Jag befinner mig på jobbet nu. Har ni utsatt någon eller blivit utsatt för något sämt än? Berätta isåfall!♥

RSS 2.0